@JoostBrugman
Enige plek!!! Aan het riviertje de Diemel en uitzicht op de kasteelruïne die s'avonds mooi verlicht is. Deze is te bezichtigen. Mooie ruime plekken, schoon sanitair en superaardige en behulpzame beheerders. Prima uitvalsbasis om te fietsen of wandelen. Het Weserfietspad is dichtbij. Supermarkt op 5 minuten lopen. Dikke 10 voor deze leuke plek.
We kwamen s'morgens aan en mochten gaan staan waar we wilden vertelde de vrouw van de eigenaar. aan het eind vd middag kwam de eigenaar ons vertellen dat we toch van die specifieke plek weg moesten want die had hij gereserveerd voor iemand. Geen bordje oid erbij dus volslagen onduidelijk en we hadden al toestemming. Zeer onprofessioneel. We kwamen hier al voor het 3e jaar en dan dit......
Dikke 10 voor deze camping met aparte zeer ruime camperplaatsen op gras. Sanitair voor de camperaars apart en superschoon!!! Omgeving top voor wandelaars en fietsers. De eigenaresse is heel vriendelijk en behulpzaam. Je krijgt wandel- en fietskaarten mee. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Helemaal goed hier!!! Fijne ruime plekken, afgescheiden door heggetjes. Goede stroom en waterpunten bij de plaatsen. Schoon. Op loopafstand van het dorp met vele restaurantjes. Fietsmogelijkheden langs de Noezel of de wijngaarden in. Betalen kan gewoon met pas of creditcard.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Top!! Fijne ruime plekken verhard met groenstrook. Aanmelden, afmelden, betalen, stroom gaat allemaal met een superhandig digitaal systeem. Makkelijk en overzichtelijk. Je kunt hier zelfs je camper gratis op de weegbrug zetten. De omgeving is geweldig. Bossen, natuurgebieden, levendig dorp met leuke restaurantjes en veel te doen. Fietsen, wandelen, klimpark, mountainbikepaden, zomers een pretpark voor de kinderen .....
Heerlijke comfortabele plekken. Gescheiden door heggen. Mooi en schoon toiletgebouw. Mooie omgeving en we hebben heerlijk gewandeld en gefietst. We hebben ook geboft met het weer. Ideaal op deze camping is dat je direct het bos in kan lopen. Fijn als je een hond hebt. Naast de camping zit een goed restaurant en ook verderop in het dorp kan je terecht bij een pannenkoekenrestaurant.
Wij staan hier al voor het zoveelste jaar. Vooral om die heerlijke wijn in te kopen. Alles is hier aanwezig en brandschoon! In het weekend kan je hier ook heerlijk eten. De plaatsen zijn niet groot maar wij zetten de camper voor het gemak op de plek t.o. de cp. Voor 1 nacht prima, rustig en evengoed uitzicht op de wijnranken. De witte wijn met muscatteller is echt de beste ever!!!
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Goede plek, rustig met fijne groenstrook. Alles aanwezig. Dorp zelf is niet bijzonder en op dinsdag ruhetag. Biergarten gesloten dus. Klooster is mooi maarrrrrrr....het fietsen hier langs de Donau is echt fantastisch. Mooiste stuk Donauradweg wat we gefietst hebben. Idyllische en sprookjesachtige omgeving. Zie ook foto's die ik erop ga zetten.