@JoostRadstake
- 2004
Prachtige camping, heel compleet, maar wel wat duurder dan aangegeven in deze app: voorseizoen (eind april 2026) €9.00 pp, goedkoopste pitch €15.00, plus toeristenbelasting.
Heerlijk campinkje! mooi halverwege Lublin en Krakau. Alles super netjes en verzorgd, zelfs make up in de dames wasgelegenheid; het uiterlijk op een camping wil ook wat 😉. Overal BBQ ‘s die je mag pakken. Het kasteel is echt prachtig! Vooral interieur verrassend. Mooie Engelse landschapstuin ook. Wij betaalden 60 PLN per nacht, (elektriciteit 4 PLN. )
Mooie camping, inmiddels wel bijna €30 voor camper, 2 pers. en elektriciteit. Voor de vogelaars onder ons: kraanvogels zijn er te spotten in het voor- en najaar. ☺️
Sitecode: 91967
Foto’s wb de plek gelden niet meer: Afgesloten met een slagboom. Er is nog wel een heel klein plekje voor ong. 6 campers (einde weg rechts) en je kunt langs de straat parkeren. Dorp is overigens een vakantiedorp met alle toeristisch vermaak van dien: springkussens, eettentjes, spa en zelfs een kermisje. Gelukkig sta je er ver genoeg vandaan om er last van te hebben en ‘s nachts is het lekker rustig. Strand is breed en mooi.
Lekker centraal, leuke plek. Meeuwen maken wel een hoop herrie. Prijs is fors verhoogd: €18,45.
Aardig terrein, maar campervoorzieningen niet kunnen vinden. Kraan bij plekje was nog afgesloten. Veel bordjes met dingen die verboden zijn; geeft niet echt een warm gevoel. Met €6 aan elektriciteit, €28,- voor 2 personen in het voorseizoen aan de prijzige kant.
De prijs is inmiddels €20,60 voor 2p, camper en electriciteit. prima prijs lijkt me.
camping bestaat niet meer! alleen huisjes.
Leuk terrein, groot, maar door de verschillende weiden heb je dat niet zo door. Voor kinderen fantastisch met boerenschuur en dieren te over. zeer vriendelijke ontvangst, ondanks dat we niet hadden gereserveerd maakten ze in het drukke meivakantieweekend toch een plekje voor 2 nachten vrij. Omgeving prachtig! we komen zeker weer.
Sitecode: 20574
Hartstikke leuke plek. Let op het ijsvogeltje! Iedere zaterdag in juli en augustus op de grote markt lange tafels, eettentjes en bandje. Gezellige sfeer.
Sitecode: 1936
Plek is idd aangepast. Beetje minder wild zullen we maar zeggen. Servicepunt is nog in tact, water tappen kan, maar wij konden er geen slang aan vastmaken.
Prachtige plek, zeer gastvrij en lekkere producten... als je ervan houdt natuurlijk.
In oktober heel rustig, actie voor €16,- excl stroom en douche. Zeer vriendelijk personeel. Prachtig uitzicht over het meer met uitzicht op de 2 kastelen. Fiets-/voetpad langs oever van het meer naar Fussen en verder naar Hohenswanstein waar je tickets voor kasteel kunt kopen (ong. 30 min fietsen)
Vriendelijke ontvangst, keurig sanitair en lekker rustig, maar ze zijn net 3 dagen open. Voor de omgeving hoef je hier niet te komen: een en al campings, beachclubs en snackbars. Bergketen in de verte prachtig. Morgen verder!
Zoals al eerder vermeld, net effe doorrijden tot onder de bomen en dan sta je fantastisch! Uitzicht op kasteel en dal. Zonsonder- en opgang niet missen. Geen voorzieningen maar wat geeft dat?!
Sanizuil is verplaatst naar de CP, lozen en waterinname (tot nu toe) gratis. Alles netjes en strak, maar zielloos.
Alle voorgaande positieve comments onderschrijven wij ook. De prijs is echter met 2 euro gestegen, servicekosten moet je afrekenen, ik denk ook zonder dat je er gebruik van maakt, want dat werd ons niet gevraagd. Maar je krijgt er ‘s ochtends wel een ezeltje “in je achtertuin” bij!
We zijn hier op 27-02-2019. Er staat nergens een bord dat dit een camperplaats is, maar je staat hier zo prachtig - zeker nu iedereen verdwenen is na een prachtige zonsondergang - dat we het er maar op wagen.
Grote camperplaats, ong. 100 stuks. Naast groot parkeerterrein met jonge boompjes tussen de percelen ook een paar grasveldjes; campingachtig. Terrein grenst aan fietspad langs de Sevre. Maison de Marais Pontivin om de hoek aan de kade. Een aantal aardige restaurants in het dorp, maar fiets je vanaf de camperplaats langs de rivier de andere kant op: na 2,5 km Auberge d’Ecluse: heerlijk gegeten!
Gloednieuw, grote plekken, asfalt ondergrond zonder kraak of smaak. (Vermoedelijk ontworpen door iemand zonder camper) kost 7 euro, dan wel gratis stroom en water. Ligt aan een weg naar een groot park dus er komen veel mensen langs. s’ Avonds erg stil en verlaten. Meaux heeft een schitterende kathedraal.