@JoostVerheugen
Prima plekje op de camperplaats van de camping. Sanitair goed en schoon, goede plaats om grijs water te lozen en vriendelijke ontvangst bij de receptie!
mooie en heel rustige plek in de buurt van het mooie dorp Chilham. Mooie grote plaatsen, sanitair is erg netjes, maar beperkt; je kunt voor 5 pond de was doen inclusief droger. De site heeft het liefst ‘pre-bookings’, wij belden met de manager en konden een nacht hier staan en we betaalden 26 pond inclusief stroom. De site ligt ook dicht bij Canterbury, ten zuiden ervan en het is een half uurtje fietsen (5,2 mijl) naar het centrum.
de hardstand is maar voor de helft een hardstand, zonder stroom betaalden we €20,00 pp. douche kost €2,00 voor 10 minuten. de website geeft verkeerde informatie over stroomtarief, bij boeken is het niet heel duidelijk dat de hardstand met stroom duurder is dan zonder. Zo duur en onduidelijk heb ik het in vier weken Ierland niet meegemaakt. Wij komen er in elk geval nooit meer.
Prima plaats tegenover de pub. Lekkere pizza en de biertjes smaakten goed. leuk gesprek met Martin(de eigenaar). Aanrader!
De douches en toiletten waren afgesloten, de slagboom naar het sanistation was dicht maar we betaalden wel gewoon 15 euro aan de niet zo aardige beheerder die in de ochtend niet (in elk geval nog niet om half 11) aanwezig was om de slagboom open te doen om het grijs water te lozen. Dan is 15 euro teveel!
Zeer mooie plek dichtbij Amsterdam, jammer dat de prijs die in de app staat en in de ACSI-gids (€12,=) niet overeenkomt met de prijs die bij de ontvangst gemeld wordt, € 14,=. Op de eigen website staat ook het lage bedrag, heel vreemd!