@Joostschouppe
Lid van Campercontact sinds 2017
Het geld voor water en elektriciteit wordt geaccepteerd en niet geretourneerd, zelfs niet als de machine is uitgeschakeld. Er is geen indicator om aan te geven of het werkt of niet. Betaal op eigen risico!
Rustig plekje, vogelkijkhutten in de buurt. Effectief een huis met honden vlak naast de plaats, maar ze blaften slechts heel af en toe
Ok plaats. Ook in de winter is er water. Voor de neus van je camper is er een luikje waar je de hoofdkraan open en dicht kunt draaien
We bleven niet slapen wegens rumoerige kerstmarkt. Het water was afgesloten, wellicht heel de winter? Er stond niet aangegeven welke periode dit beschikbaar is.
Het is gewoon een parking natuurlijk. Maar wel mooie omgeving waar je leuk kan wandelen, en rustig 's nachts.
Wel een mooie plaats, maar vrij veel lawaai van de weg aan de overkant. De weg waar je aan staat is heel rustig, maar als er iemand passeert is het vaak zéér snel. Wel leuk wandelen langs de rivier.
Heel rustige plaats met zicht op zee. We stonden er probleemloos met 8, wat technisch perfect kan, maar officieel niet mag.
Mooie rustige plaats, waar je een leuk wandelingetje kan doen. Enige minpuntje is dat de sanipaal het mooiste uitzicht heeft, niet de camperplaatsen.
Alles gratis, mooi uitzicht, rustig gelegen, prachtige wandelwegjes vlakbij (een beetje zoeken, want momenteel liggen een aantal paden er wat verkommerd bij).
Rustige locatie met service. Mooie omgeving, rechtstreeks aangesloten op wandelpaden. Wel zeer populair, zelfs in oktober stonden we hier met minstens tien.