@Jopa5661
- Knaus Box Star
- 2023
- Buscamper
Dit is een kleine, door een familie gerunde camping, voornamelijk beheerd door Allan. Bij aankomst bracht hij ons direct naar de stad Mostar en haalde ons om 18:00 uur weer op. Daarna bereidde hij een heerlijk diner voor ons en serveerde er zijn zelfgemaakte witte wijn bij. We hebben enorm genoten van de warmte en gastvrijheid van de hele familie. Heel hartelijk bedankt voor de fijne service. ...

Sitecode: 195442
Nog een camping die zeker de moeite waard is om te bezoeken. We hebben hier twee nachten verbracht. De staanplaatsen zijn ruim met grof grind en sommige bieden wat schaduw van olijfbomen. Helaas zijn alleen de goed onderhouden sanitaire voorzieningen open. Er is geen restaurant, bar of winkel. Wat jammer! Het kleine dorpje ligt op 20-25 minuten lopen, waar je een kleine winkel en een restaurant vindt.
Ik kwam spontaan aan op de camping en kreeg een staanplaats met elektriciteit en water. De sanitaire voorzieningen zijn erg mooi ontworpen. Ik was echter niet overtuigd van de hygiëne, aangezien de prijs bijna hetzelfde is als op campings in Merano, waar de toiletten na elk gebruik worden schoongemaakt en er ook een wellnessruimte gratis beschikbaar is.

Zeer mooie plek. Sanitaire voorzieningen oud maar goed onderhouden en schoon. In de buurt van Pavia op ongeveer 3 km loopafstand. Stad is het bekijken waard.
Zeer vriendelijke receptie was volgeboekt, maar de eigenaar liet ons een zeer mooie plek voor een nacht. De prijs omvat alles inclusief OK