@Joppetoet

Wat een heerlijke camping is dit. Wij voelden ons super welkom met onze hond en hadden een prachtige plek voor de camper, met uitzicht op de poesta en zelfs een privé toegang naar de poesta. Tijdens ons bezoek was het érg warm, dus fantastisch dat je gebruik mag maken van het heerlijke zwembad. Echt een plekje om even helemaal te ontspannen en tot rust te komen.

Wij hebben hier op doorreis overnacht met de camper en vonden het jammer dat we weer verder moesten, we hadden graag nog wat langer gebleven. Mooi uitzicht, meertje op 5 min afstand, dichtbij Balaton. Klein winkeltje met huisgemaakte chutneys, jams, likeuren en azijn en prima net sanitair. Aanrader!

Heerlijke ruimtelijke mini-camping. Vriendelijk ontvangst en we mochten zelf een plekje uitzoeken. We stonden lekker in de schaduw van een walnotenboom. Eigenaresse is heel erg behulpzaam en de hele dag bereikbaar in het winkeltje aan de overkant, waar lokale biertjes/wijn en alledaagse benodigdheden te koop zijn. Sanitair is prima en schoon (voor de zekerheid je eigen wcrol meenemen). Mooi keukengebouw en de mogelijkheid om te wassen.

We kozen deze camping vanwege de heggen die tussen de campingplaatsen in staan ivm onze angstige/ reactieve hond, maar de heggen zijn op het moment meer open dan dicht dus daarvoor had het nu weinig toegevoegde waarde. Douches zijn klein en het water stroomde niet weg, waardoor er geen droge plek was om aan te kleden. Grootste pluspunt was het warmtelijke onthaal en het vriendelijke personeel, daarom 3 sterren! Prima camping voor op doorreis.

Heerlijke rustige plek aan een super mooi beekje met privé toegang vanaf het terrein. Stroom is aanwezig en water mag getapt worden uit de tuinslang. Verder basic, maar een heerlijke plek om te vertoeven (met de hond).