@Jopski
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden

Fijne plek aan het water in de natuur. Echter is in het park een gedoog plaats. Er is wel een parkeerplaats aan de andere kant van het meer waar campers mogen staan, maar of dat ook gratis is weet ik niet. In het park staan vooral locals met tenten of busjes
Sitecode: 82031
Prima plek, mooi uitzicht, maar weinig schaduw in de ochtend. De faciliteiten zijn top! Er rijdt af en toe verkeer over de weg erlangs, maar als je daar last van hebt, moet je een hotel boeken
Het is een mooie rustige plek en zoals eerder gezegd, een erg vriendelijke beheerder. Deze plek is gemaakt uit liefde voor de reiziger, en er is gratis WiFi en stroom en toiletten. Ze willen graag de voorzieningen verbeteren, maar met de 12 inwoners van het dorp, vergt dat tijd en geld, dus een kleine donatie is hier wel besteed
11 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Erg rustig, geen verlichting (vind ik fijn), er is water en een afvalcontainer. De route ernaartoe is erg steil en smal. Er mag maximaal 3,5t op de toegangsweg en zijn erg scherpe bochten. Ik zou zelf niet met een groter voertuig dan een vw transporter ernaartoe. Het laatste stuk toegangsweg is gesloten als er sneeuw ligt. Het terrein is redelijk vlak en verhard.
Rustig, aan de rand van een dorp, en geen last van de bouwplaats die er op het moment pal naast ligt