@JordiD
- 2022
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Sitecode: 162032
Goede plek om te overnachten! Bij het restaurant kun je heerlijk eten en alles is ook af te halen. Aanrader! Alleen lozen mogelijk met een slang. Chemisch toilet niet te legen. Sanitair aanwezig en was schoon. Naast de camperplaatsen is er ook een parkeerplaats voor vrachtwagens. Hebben wij geen last van gehad. Plek zit aan een doorgaande weg maar ook geen last van gehad.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Prachtige plek voor een mooie prijs. Mooi wandelen in de omgeving. Sanitair is zeer beperkt voor het aantal plekken. Toen wij er waren, waren er twee toiletten beschikbaar waarvan 1 in de douche zat. Er waren nog twee toiletten maar waren afgesloten terwijl het erg druk was. Jammer hoe andere gasten het ook achter laten want verder was het wel schoon. Inchecken ter plaatse heel gemakkelijk.
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Leuke camping. Sommige plekken zijn wel erg scheef. Daarom van plek gewisseld maar was geen probleem. Hierdoor een prachtige plek gekozen met uitzicht op het meer. Chemisch toilet legen is bij het toiletgebouw, niet bij de serviceplaats. Sainitar erg schoon. Er zijn bootjes te huur.
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Geweldige plek! Mooie vlonder naast je camper. Sanitair is groot en schoon. Serviceplaats is groot en zeer compleet. Lekker eten afgehaald in het restaurant. Koska op loopafstand. Workshop glasblazen gedaan, aanrader! Supermarkt in de buurt. Mooie wandelingen direct vanaf de camperplaats.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Prima camping. Sanitair is schoon. Wat nergens staat vermeld is dat er in Eskjo een groot militair terrein zit. Ze ontmantelen mijnen en doen schietoefeningen. De hele dag door enorme knallen. Voor ons geen probleem maar onze hond is er doodsbang voor. Om die reden na een nacht vertrokken. Volgens de receptie viel het allemaal wel mee maar was dit wel het hele jaar door. Het is hier heel normaal. Eksjo was uitgestorven, wel een heerlijke bakker
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Een gratis overnachtingsplek dus dat is natuurlijk fantastisch. Afvalbakken en loosplek aanwezig. Verder niets. Wij kwamen 19.30 uur aan en eigenlijk geen plek meer maar iedereen parkeerde op overig terrein. Dat ook maar gedaan. Prima te doen.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Leuke camping direct tegenover het National Park waar je mooie wandelroutes hebt. Sanitair is schoon. Plekken zijn ruim. Op 5 km afstand een supermarkt. Vriendelijke eigenaren! Zonder probleem van plek kunnen wisselen.
Juli 2026
Prachtige plek! Goede plekken met verharding voor de camper en voor de camper een stuk gras. Sanitair is heel schoon. Doosje eieren bij aankomst. 22.50 per nacht inclusief stroom. Hond is gratis. Wij komen graag terug!
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Een leuke kleinschalige plek. Mooi gras ondanks de droogte. Zeer vriendelijke eigenaar. Sanitair modern en schoon. Stroom werkt met 1 euro munten. Centrum van Haaksbergen op fietsafstand maar ook lopend te doen. Wij hebben genoten!