@JordiD
- 2022
Prachtige plek. Camping er achter is nog in aanbouw. Bijna klaar. Veel aandacht wordt hieraan besteed. Sanitair heel schoon. Afwasplek is aanwezig maar wordt nog een speciale plek voor gemaakt met meer afwas plekken. Loopt zo het bos in. Eten van snackbar was erg lekker. Aanrader!
Mooie plekken. Sanitair is netjes en schoon. Vriendelijk ontvangst en eigenaresse kwam avond voor vertrek even vragen of alles naar wens is geweest. Lopend naar Lochem is goed te doen.
Fantastische plek op loopafstand van het strand. Alle faciliteiten aanwezig. De plekken zijn prima. Niet heel ruim en geen afscheiding. Plekken zijn niet verhard. Huidig seizoen wat drassig, konden wel wegrijden. Sanitair is oud, maar wel heel schoon. Restaurant Zout kun je heerlijk eten.
Prachtige plek! Alles is zeer mooi onderhouden. Eigenaren zijn betrokken en erg vriendelijk. Alle faciliteiten zijn aanwezig. We komen zeker terug!
Een warm welkom door Nico! Mooie en ruime plaatsen tussen de fruitbomen. Sanitair vonden wij niet ver. Sanitair was niet heel schoon maar lag aan hoe andere mensen ervoor mee waren omgegaan. Het was te zien dat ze het wel schoon houden. Leuke boerderijwinkel erbij en een ontbijt/lunch mogelijkheid er naast. We willen terug komen.
Voor een overnachtingsplek helemaal prima. Je kan tot 22 uur aankomen. 10 euro per nacht incl stroom. Voor 120 liter moet je een euro betalen. Zwart en grijs water lozen mogelijk. Ook afval kun je kwijt. Naast een drukke weg maar we hebben prima geslapen.
Mooie camping met ruime plaatsen. WiFi is niet goed. Heerlijke broodjes iedere ochtend (dag ervoor bestellen). In de omgeving kun je prachtig wandelen, direct op de wandelpaden. 2x heerlijk gegeten bij een restaurant in de buurt, 2 km lopen. Sanitair is heel schoon. Stroom apart betalen bij uitchecken, houden per meter bij wat je verbruikt. Via Watz mobil kun je gratis naar het plaatsje dichtbij met de gastenkaart. Super! Eigenlijk 4.5 ster!
Zeer mooie plek bij het water. Alle faciliteiten aanwezig. Kleine supermarkt op loopafstand. Take away mogelijk vanuit het restaurant. Bbq menu (mixed grill) voor 14 euro exclusief patat of rijst (evt + 5 euro). Erg lekker! Deze plek is een nog niet ontdekt pareltje. Camperplekken zijn net nieuw. Aanrijden naar de camping is smal, maar te doen. Tip: pak de tweede inrit naar de camping. Beter te doen en kom je direct bij de camperplaatsen.
Zeer mooie en ruime plek. Sanitair is zeer schoon en modern. Alle voorzieningen aanwezig. Stroom en schoon water met muntgeld. Mooi wandelen in de omgeving.
Mooie rustige plek met fantastisch uitzicht. Bij pizzeria op 2.8 km loop afstand heerlijk gegeten. Vooral genoten van de rust. Broodjes beschikbaar die je in een oventje kan afbakken. Daarnaast vele andere producten. Waterpas neerzetten is lastig. Houten planken aanwezig voor extra ophogen. Alle faciliteiten aanwezig. Lozen grijs/zwart water is mogelijk in een put. 25 euro per nacht incl stroom.
Een stadscamping voor Wenen, daardoor duur. Wenen goed te bereiken met het OV. Met een dagkaart voor 8 euro pp kun je de hele dag met de trein, metro, tram en bus. We hadden een premium plek. Deze is ruim en van stroom en water voorzien. Toiletgebouw is groot, modern en hartstikke schoon. Alle faciliteiten aanwezig. Zelfs een automatische schoonmaak machine voor toiletcassette tegen betaling. Supermarkt naast de camping.
Goede plek om te overnachten. Ongeveer 3 km van snelweg A3. Stroom is tegen betaling met muntgeld. Ook schoon water is tegen betaling. Vuil water lozen en toilet legen is gratis. Ligt naast een doorgaande weg en spoorlijn maar hebben wij geen last van gehad.
Prachtige camping! Vanaf onze plek fantastisch uitzicht. De eigenaren zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Speciaal voor ons eerder open en broodjes klaar omdat we vroeg wilden vertrekken. Gemeente zwembad gratis te gebruiken. Dorpje op loopafstand met bakker, slager en kleine supermarkt. Schoon sanitair en de dubbele cheeseburger was verrukkelijk!
Mooie camping vlakbij Gorges du Verdon. Op camping prima eten. Bakker en slager op loopafstand van de camping. Hier zitten ook restaurantjes. Op 200 m van de camping een verhuurbedrijf voor bootjes, kano's ed voor een tocht naar de kloof van Gorges du Verdon. Aanrader! Ruime plaatsen. Eigenaar laat je meegaan in een golfkarretje om plek uit te zoeken. Sanitair zeer schoon.
Mooie camping op loopafstand van het prachtige dorpje Moustiers Sainte Marie. Mochten zelf een plek uitkiezen. Een plekje uitgekozen met mooi uitzicht op de bergen. Mogelijkheid voor 6A en 10A. Zeer vriendelijke mensen bij de receptie. Mogelijkheid om broodjes te bestellen die lekker en vers zijn. Sanitair gebouw is verouderd maar wel schoon. Hebben het zelf weinig nodig dus voor ons prima.
Prachtige plek met uitzicht op lavendelvelden en druivenranken. Er is een toilet maar daar moet je niet veel van voorstellen. Voor ons geen probleem, we maken er geen gebruik van. Er is wel water en je kunt lozen en chemisch toilet legen. Alleen betalen voor de stroom (4 euro per nacht, 6A) voor deze fantastische plek!
Gratis overnachting als je voor 50 euro tankt of artikelen koopt. Bonnetje moet bij het raam liggen. Stroom kost 1 euro per 2 kw. Prima overnachtingsplek. Wel kans op geluidsoverlast door vliegtuigen (aanvliegroute vliegveld Luxemburg, tot 01.00 uur) en vrachtwagens die komen leveren bij het tankstation. Bij ons om 4 uur in de nacht wat lang duurde. Toch 4 sterren door de prijs en locatie.
Sitecode: 42050
Mooie en ruime plaatsen. Eigenaren zeer vriendelijk. Heerlijk eten in het restaurant wat je ook kan meenemen naar de camper. Mooie omgeving. Betuweroute ligt naast de camping, maar totaal geen last van. Helaas geen broodjesservice.
oede en ruime plaatsen. Zit wel bij een drukke weg. Vooral de vrachtwagens geven overlast in de nacht. Veel last gehad van kleine vliegjes, kwamen door de hor. Aanmeldzuil werkte niet goed. Afmelden lukte niet dus leek het alsof de plaats bezet was maar mensen waren allang weg. Uiteindelijk kaartje kunnen kopen voor onze plek maar in de ochtend lukte het afmelden ook niet. Werkt zo niet prettig.
Camping is in september 2022 overgenomen door een jong Nederlands stel. Erg vriendelijk en zijn volop bezig om alles op te knappen. Eerdere reviews over slechte Wifi, hebben wij niets van gemerkt. Sanitair is modern en schoon. Stroom moet per kwh betaald worden. Broodjes worden bij de camper bezorgd. Prachtige omgeving! Camping is een aanrader!
Perfecte overnachtingsplek. Aan een weg maar geen overlast ervaren. Supermarkt aan de overkant met een heerlijke bakkerij. Sanitair aanwezig bij het zwembad in de buurt, alleen tijdens openingstijden beschikbaar. Zwembad gratis te bezoeken voor 1 persoon met het stageld kaartje. Stroom apart betalen met muntgeld.
Voor een overnachtingsplek is het helemaal goed met een goede prijs. Het is een populaire plek. Het is op een industrieterrein,maar je loopt zo het bos in voor een wandeling. Het voelt ook als een veilige plek. Sanitair hebben wij niet gebruikt.
Fantastische plek. Met de trein zo in Praag en camping eigenaren helpen hierbij heel goed. Mooie plaatsen, je mag zelf een plaats uitkiezen. Ook mag je de camper neerzetten naar wens. Sanitair is schoon. Eten vanuit het restaurant meegenomen naar de camper en was heerlijk. Afzetting voor de hond, een schapennet, was geen probleem.