@JosCP
- 2009
April 2026
Mooi gelegen, glooiende camping. Ruime, vrije keuze plaatsen. Met Acsi, 21 euro, camper 2 personen met elektra. Wifi alleen bij receptie. Sanitair matig. Slechts 1 gewoon toilet en 2 douches open met ca. 20 campers/ caravans.
We zijn het eens met vorige reviews. Alles goed verzorgd en vriendelijke receptie welke is bemand tussen 08- en 09u en van 16:30 tot 18:00uur. Super wifi op hele terrein. En dat alles voor nog geen €13. Top gemeente.
Vriendelijk onthaal door ouder echtpaar. Man spreekt redelijk engels. Slechts 2 camperplaatsen met stroom. Sanitair 3 jaar oud met 2 wc's en 2 douches. Leuk brocante dorpje met meerdere terrasjes.
Mooie camping en leuk stadje. Verder zelfde ervaring als Nel&Jan v.w.b. sanitair. SMERIG. In een huisje naast sanitairblok zat luidruchtige "familie". Jeugd rende schreeuwend over de camping tot ver na middernacht. Geen enkel toezicht. Niet Onlycamp waardig.
Lozen toilet bij automaat buiten de camping. Er kan niet worden gespoeld tenzij €2 betalen met creditcard! Tja.
vriendelijke ontvangst. Wij betaalden voor 2 pers. + camper €26,65 en €8 45 voor de stroom. Totaal €35,10. Camping oogt verwaarloosd. Geen warm water bij de afwas. Sanitair verouderd en klein. Veel overlast muggen. Na 1 nacht snel verder.
2023
Coordinaten kloppen niet. Moet zijn N.45.16.53 O.03.24.16 Vriendelijke ontvangst. Leuke gezellige camping. Wifi zone tot omgeving zwembad. Sanitair is schoon. Aardig stadje om te bezoeken op ca. 2,5 km
Wij stonden voor gesloten poort. Camping was dicht zonder enige vermelding. Jammer en slordig.
Deze camping is tijdelijk GESLOTEN van 7 mei tot 1 juni 2023. Mooi aangelegde camping met zoals eerder gezegd heel vriendelijke eigenaren.
Coordinaten in CC liggen net voorbij de camping dus let op de bordjes. Keren is lastig op deze bergweg. Camping is groot maar oogt ook nu op 5 mei redelijk leeg. Goede wifi. Prijs per nacht 29 euro met elektra.