@JosDerichs
- 2009
- Knaus Sun Liner 658 LG
- Integraal
Mooie schone CP met 6 stroom aansluitingen en sani-zuil. Vlakbij het centrum. Voldoende winkels, bakkers supermarkten en horeca op loop afstand. Toen wij hier waren stonden we met 16 campers en nog voldoende plek. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen.
2023
Sitecode: 20334
Wat een mooie en moderne camping van alle gemakken voorzien. En zo dicht bij Brugge. Wij kwamen hier op 11 september, zonder te reserveren en kregen toch een mooie plek. We hadden geluk.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooi verzorgde CP. Met de nodige voorzieningen die een camperaar nodig heeft. Rustige omgeving en toch dicht bij het centrum en supermarkten. Vanhier kun je mooie fietstochten maken.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooi gelegen CP Met de nodige voorzieningen die je nodig hebt. Vanhier uit kun je mooi fietsen. Het is alleen jammer dat de betaalautomaat het niet altijd doet!
Hartelijk ontvangst door Kris. Konden zelf een plek uitzoeken. Alles netjes in orde een keurige CP. Er is veel informatie te krijgen om te wandelen en te fietsen. Van de CP uit zo het knooppunten fiets netwerk op. We hebben hier 3 dagen heerlijk gefietst langs water, bos en heide.
Sitecode: 101936
Wat een prachtige en rustige plek. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
Rustige CP met vriendelijke eigenaren. Je kunt zelf een plaats uitzoeken. Van hier uit gelijk het fietspad op de bossen in via knooppunten fijne routes.
Een heel mooi Camperpark nog vrij nieuw. Mooi aangelegd met veel bloemen en struiken voor de vlinders. Bij aankomst hartelijk ontvangst door de eigenaren. Prachtig sanitair gebouw. Geheel compleet alles aanwezig. Zeker 5 sterren.
Kleine camping met goed sanitair. Vanaf de camping fiets of wandelen je zo de bloembollen velden in. Musical soldaat van Oranje op fiets afstand, zo ook Naturalis in Leiden. Van de eigenaren kregen we goede instructies voor het juiste aanrij route om camping te bereiken. Yvonne en Nico bedankt.
2022
Hier een nacht gestaan afgelopen donderdag, er was verder geen vrije plaats in de regio meer te vinden in verband met een Duitse feestdag. Gelukkig konden we hier staan. Zouden eerst twee nachten blijven maar onze fietstocht was voltooid en zijn toen vertrokken. Alle voorzieningen voorhanden. Omgeving industrie-lawaai is constant hoorbaar. Camperplaats is in het centrum dicht bij de Rijn brug.