@JosRuiter
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Nu 10,00 euro en prima plek voor 2 overnachtingen!
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Juni 2026
Wat een heerlijke plek bij heel nieuw speelpark. Er zijn hier 6 plekken voor campers. Maar van 20.00 uur tot 8.00 uur mag je ook op de parkeervakken staan. smiddags wordt je netjes weggestuurd. plek is gratis. toilet en verzorging aanwezig. 100 m verder nog een plaats voor 4 campers. gr. Jans
Prima parkeerplek om naar het centrum te fietsen. Wij hebben er met 5 campers overnacht op donderdag. Vrijdag ook gestaan rond 21 uur kwamen wel 10 auto,s en een discocamper. Wij zijn er naar toe gelopen en gevraagd hoelang ze bleven en of dit normaal is. Ze zeiden elk weekend tot 4 uur snachts. Om 23 uur hebben wij een andere plek gezocht in de buurt. Bij een bedrijventerrein op een groot parkeerterrein. Ik denk door de week een rustige plek.
Mei 2026
Wat een top plaats we staan met 3 Nederlanders , er kunnen er wel wat meer als 5 staan. Aan meertje heerlijk zwemmen zo mooi gesitueerd. Mooie toilet en vuilnisbakken. Komen meerdere recreëren, bij kanoclub.
mooi plekje aan klein haventje. Alles aanwezig. op maandagavond komen oldtimers bijeen op het veld met elkaar aan het praten. ook een worst truck aanwezig. 14 km fietsen naar Odense. Jans
Sitecode: 11949
We komen voor de 2e keer hier. Wat een heerlijke plek aan de Saöne. Er meren bootjes aan. mooi fietsen hier. Sanizuil voor water en toilet legen. Voor ons een topplek
prachtige locatie vóór het wijnhuis aan de overkant staan de druiven.. We staan met 11 campers. Alle verzorging is aanwezig zelfs elektra. Geen proeverij vandaag omdat er een bruiloft in het wijnhuis is.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Wat een leuke en rustige plek. Alles aanwezig wat betreft verzorging. Vlak bij een Casino waar je geen last van hebt. Bij een zwembad en voetbalterrein. Gratis plek voor 12 campers. Wij komen hier zeker terug.