@JosSweere
- 2015
- Fiat Ducato Anders
- 2021
we. hebben hier een nachtje geslapen. alles piekfijn in orde. water lozen en vullen. bedankt gemeente
We hebben hier een nacht gestaan. Vlak bij historisch centrum. Prima voor een nacht. Lekker gegeten in historisch centrum. Geen voorzieningen gezien, ook niet nodig. Wel veel verkeer lawaai. Dank u wel gemeente.
We hebben hier een nacht gestaan. Perfecte plaats om Porto te bezoeken. Onze camper is 7 meter lang en het ging goed. Mooi om te zien hoe gepassioneerd Manuel je helpt bij het parkeren. Zowel er naar toe rijden als weg rijden moet met beleid gebeuren. Porto is een leuke stad om rond te wandelen, eten en naar een Fado concert te gaan.
We hebben hier een nacht gestaan. Mooie omgeving. Rondwandeling gedaan via de kust en via de binnenlanden terug. Lekker gegeten in het dorpje. Perfecte parkeerplaats voor ons.
Sitecode: 62086
Hier een nacht gestaan. Overdag komen er vliegtuigen over. Voor diegene die een dagje vanuit Zamudio (camper plaats) naar Bilbao willen. Neem boven op de heuvel de tram en koop bij de automaat een ticket naar Casco Viejo ( de oude stad) het is een rechtstreekse verbinding . De terug weg neem je de tram naar Lezama en stap je natuurlijk in Zamudio uit. we geven maar twee sterren vanwege de vliegtuigen.
Om Oslo te bezoeken is dit een goede plek. Fietspad 15 min. naar centrum. Openbaar vervoer vlak bij. Winkels op 5 minuten loop afstand. Voor wat je krijgt is het wel duur. Geen mooie plek.
Een nacht hier gestaan in afwachting van de boot naar Zweden. Zeer rustig. Proper. Wij stonden hier met twee andere campers. Vrij gave. Wc is proper. Ook kwam er een bruinvis voorbij.
Zeer mooie camping. alles perfect in orde. De prijs is dan wel hoog maar alles is daarna gratis. zelf wasmachine, droger en strijkbout. Wat wil je nog meer. Zeer mooie omgeving. We hebben mooie wandelingen gemaakt en gezwommen in de zee. De moeite.
We hebben hier een nacht gestaan op doorreis. Alles netjes. Meer moet het niet zijn.
We hebben hier een nacht gestaan in afwachting van de boot de volgende morgen. Alle voorzieningen zijn aanwezig maar we hebben hier geen gebruik van gemaakt. In het dorpje is een supermarkt. Strandje is aanwezig om even te zwemmen.
prima voor een nacht. lawaai, oorstoppen er in.
Wij stonden hier voor een nacht. stroom zuil wou ons geld niet hebben maar we kregen wel stroom voor de hele nacht. Dinsdagmorgen werden we wakker om 6 uur van de marktverkopers want het was marktdag. we hebben dus alles moeten oppakken en zijn verderop in de straat gaan staan om te ontbijten. We hebben een prachtige wandeling gemaakt van 20 km in het park. De moeite waart. Dus daar niet gaan staan op maandagavond.
Jammer dat er zoiets gemaakt kan worden voor de tijd en geld dat er in is gestoken. Had gewoon een buis gemaakt voor zwart water en een gootje voor grijs water. nu ligt het daar op een rooster en 50 meter verder liggen de mensen aan het strand. Maar goed wij zijn er van af. Ook kraan water aanwezig.
mooie ruime plaatsen. alle voorzieningen maar is outdated. strand op loopafstand. oké voor een keer.
wij hebben hier een nacht gestaan. heel mooi, lunch en ontbijt aan het water. centum is goed te lopen.
Wij hebben er gestaan voor een nacht. prima plaats en meer hebben wij niet nodig.
in oktober hebben we hier twee nachten gestaan. Bakker vlak bij zo ook de super U. wc en boekenkast vlak bij. we hier twee dagen gefietst. mooi rustig en er stonden meerdere campers

Prima Cp plaats om te slapen. Er is niets, maar we hebben ook niets nodig.
Veel lawaai van de weg. Voor een nacht is het goed
Zeer mooie CP met alle voorzieningen die je nodig hebt.
Wij hebben hier een nacht gestaan. Rustig, alles wat we nodig hebben.
Prima plek om de waterval te bezichtigen. Wij hebben een mooie wandeling achter de waterval gemaakt. Camperplaats heeft wel onderhoud nodig.
Zeer mooie camping in de natuur. Zeer vriendelijk ontvangst. Broodjes service. Sanitair zeer schoon en comfortabel. Je kunt veel wandelen in de buurt. Dorpje met winkels vlak bij. Een aanrader.
We hebben hier twee nachten gestaan. Zeer schoon. Alles aanwezig. Vlak bij de winkels en ook de bushalte.
Prima plek om te overnachten. Zeer rustig. Op loop of fiets afstand van dierenpark. Er zijn geen voorzieningen maar die heb je ook niet nodig als je met een buscamper rijd.
Hier drie nachten gestaan. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Camping zeer goed, alles heel schoon. En dat voor € 14.00 per nacht. Wat wil je nog meer.
Prima plek om Praag te bezoeken. Poort was om 18.00 uur dicht dus geslapen voor de poort. Terrein open van 9:00 uur to 18:00 uur. Pontje vlak bij. Wij moesten wel betalen. Sanitaire oogt schoon.
15-10-2018 we wilden hier gaan staan maar er stonden vier auto’s geparkeerd over de hele kade, waar handel activiteiten bedreven werd. Wij zijn naar de ander kant van de haven gereden en hebben overnacht op de rugby parkeerplaats. Jammer.
16-06-2018. Zeer rustig, veel ruimte, zeer schone wc. Zeer goede plaats. Op loopafstand van de lift.
Hier een nacht gestaan. Het was er druk. De volgende ochtend stonden er wel 15 campers. Roma's waren er ook. Wij hadden een veilig gevoel. Alles op slot doen meer kun je niet doen. Locatie dicht bij centrum.
4 juni 2016. Zeer rustig, erg mooi langs een stroompje, een aanrader.