@JosVossen
- 2019
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
in CamperContact staat vandaag open. De camping bleek echter dicht. Op de website gevonden dat de camping open was tot vandaag (dus niet tot en met vandaag). De ene ster is dan ook niet voor de camping, maar voor de informatie van de app.
2022
3 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Het is inderdaad een hele mooie camperplaats, zoals anderen al beschreven hebben. Wij stonden er van 8 tot 10 juli. Wij stonden op het veld, dat je ziet als je aan komt rijden. Dat weekend hoorde je op dat veld de hele dag en avond de N273, waar het terrein langs ligt. 's Nachts viel het enigszins mee.
2020
Het terrein is prachtig. De ligging vind ik slecht in de elleboog tussen de A1 en de N350. Vooral de N350 vonden wij erg luidruchtig. Voor stilte moet je niet hier zijn. Ik twijfel ook aan het concept. Bruiloften, teamuitjes, presentaties, safari tenten, Scandinavische blokhutten en, oh ja, ook een paar kampeerplaatsen. Wij troffen een bruiloft, dus tot in de kleine uurtjes flarden muziek en basbonken. Voor ons eens en nooit meer.
Prachtige boscamping. Ruime plaatsen. Sanitair bestaat uit prefab units. In elke unit zit toilet én douche. Dus als iemand douchet, dan is ook het toilet bezet en andersom. Er is 1 afwasplek. Let op: de prijzen zijn exclusief 9% BTW! De aangrenzende weg naar Hoenderloo is goed te horen, maar 's nachts is het hier doodstil. Het drukke Otterlo is om de hoek en je kunt hier prima fietsen en wandelen.
Ik weet niet zo goed wat ik van deze camping moet denken. De foto's waarop de beplanting nog laag is zijn oud, want die beplanting is nu zeker 2,5 meter hoog. De voorzieningen zijn functioneel. Voor afval krijg je van de eigenaar een vuilniszak voor pmd en een voor de rest. Lege flessen gooi je zelf maar in de glasbak bij de supermarkt. Weinig gasten, terwijl alle andere campings vol zijn.
Wij werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse. Zij begeleide ons naar onze plek naast de stal en gaf uitvoerig uitleg. Vanwege de corona crisis hadden wij geen last van het vliegverkeer. Wel vond ik de bedrijfsgeluiden en en -geuren nogal hinderlijk. Ik denk dat je daar op het grotere veld minder last van hebt. Haarlem is goed bereikbaar op de fiets, zo ook de AH in Spaarndam.
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Zie voor alle positieve punten de voorgánde reviews. WiFi is echt top. Niet alleen een goed signaal, maar ook ruime capaciteit. Wel veel verkeersgeluiden.
Goeie camping, maar met een slechte prijs kwaliteit verhouding. Te duur voor wat ze bieden, ook al is het een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Kopenhagen. Temperatuur van de douches kun je niet zelf regelen en die is te hoog als het 28 graden is. Voor het geld dat je betaalt zou het mooi zijn als je zelf je douche temperatuur mag kiezen. Alle ramen in de sanitair gebouwen zijn dicht.