@Josa83
Prachtige camping midden in de natuur. Je kunt geweldige fietstochten plannen via de genummerde kruispunten en je kunt direct vanaf de camping wandelen. Vriendelijke eigenaar, schone sanitaire voorzieningen en inchecken verliep volledig probleemloos. We hebben hier een heerlijk paasweekend gehad. Met vriendelijke groet, JoSa
Een fantastische camping; we hadden het geluk op de eerste rij te zitten. Zeer schone toiletten en elektriciteit zijn aanwezig, en de plek leent zich perfect voor een wandeling. Je kunt prachtige fietstochten maken in de omgeving. Alleen de wifi laat te wensen over; die is erg zwak. Maar dat weerhoudt ons er niet van om 5 sterren te geven. Betalen bij de automaat, zoals vaak op campings, is heel gemakkelijk.
De camping ligt op een geweldige locatie, maar de toiletten zijn erg oud en absoluut niet de prijs waard. We betaalden 300 DKK (ongeveer € 40) per nacht, inclusief elektriciteit. Plus een toeslag voor pinbetalingen. Conclusie: Geweldig strand, prachtige locatie, maar de prijs is het niet waard, vooral gezien het laagseizoen was.
Een heerlijke kleine camping op een werkelijk rustige locatie, we werden zeer hartelijk ontvangen. We parkeerden pal voor de bizonweide, waar het prachtig was om deze dieren te observeren. Het voeren 's avonds was een ander hoogtepunt. Een fantastische ervaring voor iedereen die van de natuur houdt.
Een werkelijk fantastische camping; ondanks de grootte voldoende ruimte. Zeer degelijke toiletten en talrijke afvalverwijderingsmogelijkheden. Er kunnen echter knelpunten ontstaan als veel kampeerders tegelijk willen vertrekken. Topcamping
Vriendelijke ontvangst op de parkeerplaats vlakbij de stad. Het is ongeveer 4 km naar station Köpenick en dan ben je in ongeveer 30 minuten in Berlin Mitte. De parkeerplaats heeft weinig gras en veel zand; we hadden mooi weer, dus dat viel mee. De sanitaire container is wat gedateerd, maar erg schoon. Douchen kost €1 extra. Wifi is alleen buiten beschikbaar, niet in de camper. Een echte aanrader voor een stedentrip naar Berlijn.
Uitstekende camping met alle denkbare voorzieningen en een zeer vriendelijke beheerder. Zeer schoon sanitair, perfecte wifi. We hebben prachtige fietstochten gemaakt in de omgeving. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Een echte aanrader.