@Josabi
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2025
- Fiat Ducato Maxi L4H2
- 2020
- Buscamper
Beetje saaie camping, we stonden op een leeg plekje van de vaste standplaatsen. Direct aan het meer, prachtige locatie dat wel!! Sanitair was prima, goed heet water in de keuken. camperplekken in het grind.
Receptie pas om 16.00 uur open, online moeten reserveren, geen personeel gezien daarna. Plek aan het water beloofd niet wat je verwacht, hoge bossage. Dus geen zicht op het water. Douchen en gasfornuis etc. gaan via een opwaardeerkaart, niet handig. Wel fijn strandje en een leuk trampoline-kussen in het water. Wel rustige camping, verder niet veel bijzonders. Prima voor een nachtje op doorreis.
Heel prima kleine camping aan het meer. Niet ver rijden na onze Preikestolen klim. Super fijn sanitair, ook erg schoon. Volledig ingerichte keuken, heel makkelijk om ff de waterkoker daar te gebruiken. Aardige eigenaar en mooie plekjes. voor kleine kinderen veel speelgoed, kano’s mag je ook gebruiken. Super plek!
Prima uitvalsbasis voor de Preikestolen. Zwemmen en dan afspoelen onder de waterslang is prima vervanger voor een douche. Jammer dat er geen WC is.
Fijne rustige plek, 1 douche met WC ineen kan druk zijn. Prima afstand vanaf de boot voor de eerste nacht.