@Joschi2020
- Carado V337
- 2020
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Medio juni 25 was de site nog steeds gesloten en dat zal waarschijnlijk zo blijven. Helaas raakt het hele terrein in verval.
prachtig gelegen parkeerplaats nabij de vuurtoren van Timmendorf. Helaas klopt de prijs/prestatieverhouding niet. Geen sanitair en elektriciteit 1kw - €1 en dan €22!? Plus toeristenbelasting € 2,50 per persoon. Bedankt voor weinig. Aanbeveling: rijd rechtstreeks naar de naastgelegen camping.
Mooie parkeerplaats aan het Schwerinmeer. Zeer schoon en goed sanitair. Vriendelijk personeel. Toen wij er waren, was elektriciteit bij de prijs inbegrepen, dus het werd niet apart in rekening gebracht zoals op de website. We voelden ons zeer comfortabel. Iedereen moet voor zichzelf beslissen of de prijs gerechtvaardigd is. Wij komen graag terug!
Mooie, nieuw aangelegde parkeerplaats niet ver van het Venekotenmeer. De ruimtes zijn verhard voor voertuigen met aangrenzend gazon en zijn royaal bemeten. Toilet en afvalwaterafvoer zijn functioneel. De overnachtingsprijs bedraagt € 15,-. Elektriciteit wordt gefactureerd tegen een vast tarief van € 4. De plaats is erg rustig en het meer ligt op loopafstand. Ook ideaal voor fietstochten naar het Brachterbos of Nederland.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Aantrekkelijke parkeerplaats. gerangschikt in twee cirkels, zodat ze verschoven zijn en je niet rechtstreeks naar de zijmuur van de buurman kijkt. Zeer mooi en smaakvol ingericht. Alle faciliteiten zijn uiterst schoon en goed onderhouden en zijn vanaf elke parkeerplaats gemakkelijk te bereiken. De door de eigenaren aangeboden ontbijtkoek smaakt uitstekend en past bij de vriendelijke eigenaren. Graag weer 👍
2022
Mooi gelegen parkeerplaats met voldoende ruimte. Zeer vriendelijke uitbater. Kom 's avonds voor een persoonlijk welkom. Mooie omgeving voor fietstochten langs de Waal en Maas. Geen sanitair, maar we hebben alles aan boord. Elektriciteit, water en afvalverwerking zijn allemaal inbegrepen in de prijs van € 15. Vul het inschrijfformulier in, doe het geld in een envelop en stop het in de doos. Altijd mijn plezier!
Mooie, ruime plaatsen afgebakend door goede haaghoogte. Actueel is niet duidelijk hoeveel euro je achter elkaar kunt invoegen. Na vragen gaat de eigenaar tot 7 euro! De straat is te horen. De sanitaire voorzieningen waren schoon en modern.
Sitecode: 101936
zeer mooi gelegen parkeerplaats aan het meer. Vriendelijke uitbaters. Mooie omgeving met dierenpark. Zal blijven investeren in de parkeerplaats. We wensen Sandra en Michel veel succes. Zal zeker terugkomen.