@Joschiki

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een leuke kleine camping, wat afgelegen maar toch centraal. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, MAAR nergens stopcontacten om je haar te drogen! Vissen is verboden volgens de receptie, wat jammer is. Het kost NOK 380 per nacht inclusief elektriciteit.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Goede locatie en niet ver van de veerboot. Een mooi strand, dat is alles. Als je van koude douches houdt, is dit de plek voor jou 😉 De eigenaar was echter erg behulpzaam en hielp ons met een ladder.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Ik vind dit een topcamping. De prijs is hoog, maar je krijgt alles wat je nodig hebt. Genoeg (nieuwe) douches en toiletten voor iedereen. En vier wasmachines en drogers! Het uitzicht vanaf het strand is fantastisch. Een plek met elektriciteit kost NOK 540. Een douche van 4 minuten kost NOK 15. Wasmachine en droger kosten elk NOK 45.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

We hebben hier een fijne en veilige nacht gehad en een aantal leuke mensen ontmoet.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Als je geen behoefte hebt aan douches en toiletten, maar wel een fantastisch uitzicht op het water wilt, dan is dit de plek voor jou. Voor ons was het de moeite waard. Je kunt er zwemmen en vissen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een mooie en rustige camping met alles wat je nodig hebt, behalve een afvoer voor grijs water. Douches, een wasmachine en een kleine keuken. Het uitzicht op het meer is prachtig!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een fijne, rustige kleine camping. Elektriciteit kost 60 Zweedse kronen, een wasmachine kost 50 Zweedse kronen. Helaas is er maar één, en je moet je inschrijven op een tijdsafhankelijke lijst. Reserveren gaat heel snel online.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Onze eerste bestemming tijdens onze roadtrip naar Noorwegen. Het was een perfecte plek om te overnachten. Het was er rustig en het uitzicht was prachtig.