@JoseMaessen
- 1992
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 19596
Prijs- kwaliteit verhouding is goed. Prima camping om vanuit daar te gaan fietsen of naar het strand te gaan. Alles wat je nodig hebt is er. Wij betaalden voor 2 personen € 30 per nacht inclusief alles
Juni 2026
We fietsen de Voie bleue. Deze camping ligt aan de Saône aan de route. Heel ruim en rustig. Voor 1 camper,1 persoon en elektra moest ik € 15 betalen. Geen speciale voorzieningen voor je chemisch toilet. er zijn douches en toiletten eenvoudig, maar schoon
Mei 2026
Prima plek, alles wat je nodig hebt als je met een camper rijd. Wij fietsen la Voie Bleue en die liep erlangs. een supermarkt vlakbij!
Prachtige plaats aan de Moezel, bijzonder, naast een camping, mooi uitzicht op n kasteeltje. in het dorp Liverdun was een middeleeuws feest. Het plaatsje ligt hoog, veel trappen op
Wij fietsen langs de Moezel, le Voie bleue. Prima plek voor € 12. Met dank aan de gemeente!
25 augustus 2024 We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar en zijn vrouw. Bij ieder glaasje drinken kreeg je een warm hapje. Later hebben we er nog lekker gegeten. Het verblijf met de camper is gratis. Eventuele stroom is € 3. Een toilet en een provisorische douche met warm water. Soms is er op een film op een groot projectiescherm. Bedankt Tados en Katharina
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Je mocht er niet meer staan, zie bijgevoegde foto, 50 meter eerder hebben we gestaan op een mixparking, waar in ieder geval geen verbodsbord stond
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden