@JoseOtten
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
mooie locatie, wij stonden op de voorste rij met uitzicht en betaalden 480 nkr dit is inclusief stroom, douche en ook wasmachine en droger zijn gratis. supermooi, nieuw sanitair, met complete badkamers, maar gelukkig ook aparte toiletten, wat wel fijn is wanneer je alleen maar naar het toilet hoeft en dan dus niet de hele badkamer bezet houdt, wat op veel campings wel zo is. restaurants en supermarkt op loopafstand. inchecken via een apparaat.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Het is geen afgebakende, mooi geasfalteerde plek, maar heerlijk on gedwongen door elkaar staan op het gras, zoek maar een plekje op 4 meter afstand van je buren, daar houden wij meer van dan de recht toe recht aan plekken. Het sanitair is erg mooi, grote keuken met afwasplekken. Mooie ligging. Zeer vriendelijke beheerder, winkel en restaurantje erbij. Mooi wandelgebied.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Het is een kleine knusse camperplaats aan het water, beheerd door een jong echtpaar, zeer vriendelijke mensen. Rustig plekje om te onthaasten, je kunt er vissen en kanoën. Voor stroom wel een lange kabel nodig als je achteraan staat. Sanitair netjes, twee toiletten, 1 douche/toilet/wastafel achter een deur. Een plek om terug te komen.
Juni 2026
erg mooie camperplaats, sommige plekken direct aan het water, leuk om de kanoërs voorbij te zien komen, op loopafstand van Durbuy. goed en schoon sanitair, miste alleen een krukje/zitplankje in de douche en een trekker om de douche na afloop schoon te maken. mooi wandelgebied.
gezellige camping, goede plekken, mooi schoon sanitair, vriendelijke ontvangst, ruime keus in het winkeltje. op loopafstand van La Roche en Ardenne.
Zijn hier begin oktober geweest, camping was nog redelijk bezet. Zeer mooi onderhouden terrein, goede plaatsen, goed en schoon sanitair. Veel wandel en fietsmogelijkheden vanaf de camping, knooppunten bordjes staan bij/ op de camping aangegeven en op de camping is een loods waar je de fietsen kunt stallen en opladen. Een superplek, een aanrader.
Mooie camperplek, afhankelijk waar je staat wel geluidsoverlast van de weg, maar is niet storend. Goede sanitaire voorzieningen, 5 minuten douchen/ 1 euro, buiten het douchehokje geld in gooien, dan begint het aftellen al. 3 dames en 3 heren douches. 3 dames en 3 herentoiletten. Vriendelijke eigenaar. Tip om te eten: Vento e Basilica, niet richting strand/centrum , maar landinwaarts voorbij Penny supermarkt, heerlijk eten tussen de Italianen.
Alles is eigenlijk al gezegd en klopt helemaal, daar kan onze recensie niet aan overtreffen. De persoonlijke benadering bij aankomst, van de gastvrouw met een fles wijn, kaas, worst, hazelnoten en zelf gebakken brood en savonds samen met haar man een likeurtje rondbrengen, maken deze plek wel heel erg speciaal en net even anders dan anders.
superleuke kleine camping, heel aardige eigenaren, gedateerd sanitair, maar heel erg schoon, alleen geen wc papier en € 0,50 voor de douche. wij waren er 9 en 10 september en de camping was eind middag vol.. aosta erg mooie plaats, leuk om naar toe te fietsen.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
prima camping, gezellige sfeer, vriendelijke medewerkers, mooie plekken, goed sanitair, heerlijke zwembaden, broodjes service, mooie omgeving, kano service, te voet naar Domme, klim van 30 minuten, echt de moeite waard, op de fiets naar Sarlat goed te doen, niet echt klimmen. hoeft niet contant betaald te worden, pinnen kan ook.