@Josef-Baumanns

1990

Sitecode: 19817

Goede parkeerplaats vlakbij de luchthaven, ongeveer 6 km van de oude stad. Je moet door een hal vol campers rijden om bij de parkeerplaats te komen; de eigenaren kwamen waarschijnlijk met het vliegtuig. Alles wat we nodig hadden was aanwezig en we hadden geen enkel probleem met onze auto van meer dan 8 meter. Perfect voor een tweedaagse trip naar Sevilla.

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Geweldige camping, makkelijk te vinden vanaf de snelweg, prachtig uitzicht over de daken van Bilbao. De camping is ruim, alles wat je nodig hebt is aanwezig, we komen terug.

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Zeer mooie, schone camping, eind november erg druk, zeer vriendelijke eigenaren. We verbleven er twee nachten. O ja, de spoorlijn liep 5 meter achter ons; er komt zo nu en dan een trein langs, het duurt 6 seconden, en dan is het urenlang stil. 's Nachts komt er niemand. Ik kom graag terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

eenvoudige plek, direct gelegen aan een voetbalveld in de directe omgeving van de Hase een rivier hier erg rustig en mooi, veel fietspaden

Voor ons prima plek, vlak naast het park 200 meter van de Greenway, maar je hoeft er niet over te beschikken, het is hier zelfvoorzienend, wat wil je nog meer

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

topplaats, super verzorgde plaatsen zeer mooie omgeving om te fietsen

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

leuke camping alles tip top

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer mooie pitch TipTop waren met de wijnmaker en kochten ook wijn, maar het is geen must

Zeer mooi gelegen camping, op 400m afstand van het enorme strand tussen de kliffen is het down.campingplatz is oké operators zijn erg aardig en behulpzaam, direct op de camping is een restaurant daar krijg je direct vanuit de keuken een kom heerlijke frietjes