@Joselles
- 2020
22,= excl stroom à 4,= per 5 KW, vonden wij belachelijk duur voor een gewone gravel parkeerplaats. Niet eens met vakken maar gewoon, ga maar ergens langs de rand staan... We zijn dan ook de volgende dag direct vertrokken. Omgeving zal best mooi zijn, winkels en snelweg dichtbij, maar dit vonden wij uitbuiterij.
perfecte camperplaats,goed onderhouden, ruime plaatsen, afgescheiden door een haag, mooie fietsomgeving.
Perfecte ruime plaatsen, op de camperplaats is overal aan gedacht, zelfs een hondendouche aanwezig, leuke wandelomgeving, of even naar het dorp te lopen om een hapje te eten. Geen 5 sterren omdat 15 euro zonder stroom aardig aan de prijs is
Al de tweede keer dat we hier verbleven en al de tweede keer langer dan gepland. De plek die we deze keer hadden aan de voorste rij was smal, maar je mag gebruik maken van de ruimte voor de camper, dus vrijheid en uitzicht genoeg. Carboneras is een leuk dorp, mooi strand, Mercadona op fietsafstand. De gastvrouw spreekt zeer goed Engels en is een fijne toegegankelijke persoonlijkheid. Reserveren is mogelijk. 10,=, stroom 3,=
We zijn bijna 2 weken op dit prachtige plekje geweest. Wat een heerlijk "thuisgevoel" hebben ze hier gecreëerd. Als je hulp of advies nodig hebt staan Maybritt en Marcel direct voor je klaar terwijl ze echt totaal niet opdringerig ofzo aanwezig zijn. Ze zijn nog bezig met verbeteringen, en uiteraard is daar altijd plek voor, maar voor ons was het nu al 5 sterren waard, gewoon zoals het was. We vinden sowieso Cártama en omgeving heel mooi.
Gemoedelijke camperplaats,vriendelijke beheerders, indien je wenst voldoende informatie over de omgeving. Heerlijk wakker worden met het geluid van de kippen.
Geweldige camperplaats in een mooie omgeving, toppie
Geweldig, kleinschalige camperplaats, als je van rust, natuur en kneuterig Franse dorpjes houdt, aanrader
We zijn hier voor een tussenstop geweest, wegens het slechte weer hebben we de omgeving niet kunnen verkennen, maar zag er leuk uit. Vriendelijke ontvangst, water en Electro tegen betaling, we willen hiernog een keertje terug.
Echt vriendelijk eigenaren, bij aankomst uitgebreid informatie over omgeving inclusief tas met folders, fijn zwembad, zeer schoon sanitair en zeer grote plaatsen direct aan de doux. Echt een aanrader, hier komen we zeker terug.
Mooi gelegen aan een rivier en een geweldig dorpje, grote plaatsen, mooi zwembad, geweldig sanitair en vriendelijk behulpzaam personeel. Ondanks dat het volgeboekt was het weekend dat wij er waren, merkte je het niet op deze camping. Echte aanrader
Mooie grote camping direct aan strand, vriendelijk personeel, zeer goed onderhouden sanitair. Aanrader.
Geweldige locatie in de bergen voor nog geen 10 euro per nacht inclusief stroom. Mooie bergwandeling naar 2 grote meren.
Leuke camping met mooi uitzicht op de bergen in mooi dorpje, vriendelijk personeel, geweldige bergwandeling gemaakt,wij waren er 15 mei en was al hel erg warm, jammer dat er nog geen water in het zwembad zat
Vriendelijk personeel, grote plaatsen, mooi zwembad, loopafstand van de grot, nieuw sanitair, wel vaak op knop drukken van de douchekraan. Met de bus naar de gondelbaan die naat pic du Jer gaat, mooie uitzichten
Gelegen bij mooi dorpje aan het water. Camping niets op aan te merken, mooi zwembad erbij met vriendelijk personeel. Aanrader.
Als je van rust houdt, zit je hier perfect, goed onderhouden. Als het vol staat, dan zijn de plaatsen wel erg klein. Rustige omgeving aan mooi rivier. Op loopafstand kun je vissen, raften en wandelen. Prijs 9.50 euro inclusief stroom. Aanrader
Vriendelijk medewerkers, ligt aan 2 kleine stranden, toen wij er waren begin mei waren de stranden niet schoon. Volgens ons een echte touristendorp, niet ons ding. Camping zeer netjes onderhouden.
Camping ligt op een geweldige plek, mooie plek om te wandelen, vriendelijk personeel. Vreemd alleen, als je geen stroom wilt, krijg je 1.80 euro korting per dag..
Sitecode: 19496
Fietsafstand mooi stadje Leon, camperplaats netjes in orde, kleine plaatsen, prijs (17 euro inclusief stroom, kon niet zonder stroom) normaal 4 sterren, maar de behulpzaamheid en de supergoede informatie van de eigenaar daardoor 5 sterren
Sitecode: 19801
Voor 8 euro zonder Electro. geweldige plaats, 1 minpuntje, douche werd snel koud. 6 km fietsen en je zit in een geweldig wandelgebied met water, rotsen en veel natuur. Apart dorpje met bodegas, en op loopafstand van mooi water gebied. Echt een aanrader
Mooi rustige camping, met etages, zeer vriendelijk en zeer zeer behulpzaam, goede uitvalsbasis om te fietsen en wandelen. 1 ster minder omdat tijdens ons verblijf, 5 nachten werden de douches niet gepoetst, jammer.
Mooie natuurlijke camping, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, omgeving is fantastisch. 1 ster minder, in laagseizoen minder goed onderhouden
Sitecode: 20235
Het plekje waar wij stonden was een van de mooiste kwa uitzichten die we gehad hebben. Vanuit de camping kun je mooie wandelingen maken, leuk dorpje waar je in het dorpscafé nog voor 1 euro een biertje kan drinken, aanrader
Perfecte locatie, geweldig wandelgebied vanuit de camping, mooi onderhouden met oog voor detail, zeer schoon en netjes. Bij aankomst een kregen we een complete informatie map.
Fietsafstand van Evora, camping is ok, 1 ster minder je merkt dat het laagseizoen, dus minder onderhouden(sanitair was wel heel schoon). De waterslang voor toilette te reinigen was stuk, dus iedereen gebruikt de slang die bedoeld is voor de camper te vullen!!
Super relaxed sfeertje, camperplaats chil ingericht(Ibiza stijl), op fietsafstand van mooi kust gebied, waar je mooi kunt wandelen, een echte aaanrader
Camping dicht bij leuk dorpje, mooie wandelingen over hoge kliffen langs de oceaan, heerlijke hete douches Wij betaalde met acsi kortingkaart excl. Electrixiteit voor 3 nachten 35.25 euro,
Geweldig chil plekje, echt heel gemoedelijk. Zeer goede sfeer, eigenaar Alwin zeer behulpzaam en vriendelijk Supermooie landelijke en rustige wandel omgeving,. Prachtig strand op 8 km. Wij komen zeker weer terug
Grote plaatsen, dicht bij prachtige kliffen en mooi strand, restaurants en winkel op loopafstand, zeer goed onderhouden.
Geweldige camperplaats, ruime plaatsen, superschoon en zeer verzorgd, mega vriendelijke en betrokken eigenaren, van hieruit mooie wandelingen gemaakt. Echt een aanrader 👍👌
Hele grote plaatsen, goed verzorgd terrein, loopafstand van leuk stadje en fietsafstand van geweldig strand. Als je achteraan komt te staan is de afstand tot containers erg ver
Sitecode: 19817
Mooie grote plaatsen, bushalte voor de deur, vriendelijk,enthousiast en behulpzaam team. Je kunt hier ook terecht voor kleine reparaties of onderdelen. Een nadeel, het is ver lopen voor jouw toilet te ledigen. Achterdoor is gewoon een groot en mooi camperparkeerplaats dat vrijwel nieuw is.
Ligt perfect tov el Rocío en een geweldig Natuurgebied. Maar 1 ster minder omdat. in het laagseizoen inclusief korting en zonder stroom 22 euro per nacht toch wel prijzig is
Geweldige supervriendelijk ontvangst met een welkomstdrankje, schoon sanitair, grote ruime plaatsen, rustige omgeving. Echt om te ontspannen, hier komen we nog een keertje terug, de naam Nirvana past hier echt bij (come as you are, as a friend)
Nieuwe camperplek, waar nog aan gewerkt wordt, wat klaar is ziet er prima uit, kleine plaatsen, vriendelijk personeel maar omgeving niet ons ding, rondom de camperplaats ongelooflijk veel afval, jammer dat een dorp dit toelaat.
Sitecode: 62058
5 sterren dankzij de geweldige ligging en wandel en fietsmogelijkheden. Amicale sfeer je voelt je direct thuis, leuk de locale leveranciers met goede producten en eerlijke prijzen. Aanrader. Het zal waarschijnlijk niet anders kunnen,maar persoonlijk vond ik het lichten van het toilet in een grote voorraad vat niet zo prettig. Maar zoals gezegd als we in de buurt komen gaan we er zeker weer staan.
Perfecte camperplaats, maar helaas niet ons ding, te massaal en ligt aan hele drukke weg. Alles ligt ver weg
Rustige omgeving, mooie uitzichten, wij waren er 11 november voor een week. Jammer genoeg viel er die dag heel veel regen. Er was alleen plek zonder stroom beschikbaar, geen probleem hellaas was die plek op klei/zandgrond. Dus een en al modder, jammer. Volgens de eigenaar ging hij dit aanpakken. Tevens geen stroom in het sanitair gebouw. Als we nog een keertje in de buurt zijn, gaan we er zeker weer staan
Na 2 maanden onderweg in Spanje, staat deze echt in onze toplijst, wat een gemoedelijke chille plek, complimenten aan de beheerders. Hier komen we zeker terug👌👍 .
Geweldige plek met mooie uitzichten en mooie stranden op fiets afstand. Aardige eigenaar (bleek oud collega van mij te zijn). Echt een aanrader, wij hopen hier vaker naar toe te kunnen gaan
Prima plek met zwembad, goede wifi, natuurpark, winkels en strand op fietsafstand,.
Alles was perfect, ook lekker gegeten, zonder Electro betaalden wij 12 euro
Sitecode: 20102
Op fietsafstand van supermarkt, strand, mooi dorp en geweldig wandelgebied. Is iets verouderd maar schoon en warme douches. 5 sterren omdat we 14 euro al in betaalden en voor deze prijs echt een aanrader.
We wilden 2 nachten blijven maar het werden er 4. Heerlijke rustige locatie terwijl je op de fiets naar het strand van Miami Platja kunt, of de supermarkt. Tevens op fiets afstand van het mooie Mont-roig del Camp. Vlakbij de autoweg. Grijswater wel alleen te lozen met emmertje in een put. Tegen betaling gebruik van het zwembad bij de villa. De eigenaren zijn super vriendelijk en behulpzaam! Kortom een echte aanrader. Stroom 3,=per dag.
Ruime plaatsen, mooie ligging direct aan strand, schoon sanitair, wij betaalden in oktober 18 euro incl alles Aanrader.,ik weet niet hoe het in het hoog seizoen is kwa drukte, er zijn hotels genoeg in de omgeving.
Perfecte ligging, direct aan strand en geweldig natuur gebied, met veel flamingos, zelfs nu nog (15 oktober) stond het er aardig vol
Perfecte camperplaats, vanuit hier op de fiets naar Grau-du-Roi en Aigues-Mortes gegaan. 11 euro ex stroom (4 euro) . Vriendelijke beheerders, plaatsen 5. 5 meter breedp
We waren op doorreis en verbleven 1 nacht. Ruime plekken, schoon sanitair, goede voorzieningen en broodjesservice. Deze is aan te bevelen.
Wat een geweldige locatie! Prijs kwaliteit (12,= incl. per nacht) kunnen we niet anders dan 5 sterren geven. Alles heel schoon, overal watertap punten en stroom. Zeer vriendelijke beheerders. Wel zeker levelers nodig. Voie verte stap je vlakbij de camping op, echt een aanrader deze fietsroute!
Prijs kwaliteit en dan 12 euro incl. maakt dat we 5 sterren geven. Mooie ruime plekken, alle voorzieningen aanwezig. Prachtige omgeving met mooie uitzichten. Binnendoor naar kleine supermarkt en bakker. Zeer behulpzame en vriendelijke eigenaar. Sanitair verouderd maar schoon. Wasmachine met grote trommel.
Sitecode: 2025
Alles is netjes, prijs kwaliteit maakt er 4 sterren van. Ben je in de buurt echt even hier gaan staan! (je kunt ook voor 5 uurtjes hier parkeren) want het centrum is echt super mooi! Naast de cp ligt een parkje waar je relaxed kunt gaan zitten met eigen stoel en tafeltje eventueel. Maar wij zijn maar 1 nacht gebleven vanwege, de naar onze mening, krappe plaatsen van 5m breed. Een witte massa op een grind pp.
Bij aankomst dacht ik dat het niks was, de entree is weinig aantrekkelijk, maar toen we er eenmaal stonden was het een prima plek. Mooi aan de rand van een bos. Voor 12,45 per nacht, incl. voorzieningen en op fiets/loopafstand van een mooi centrum en een hele mooie fietsroute langs de moesel.
Mooie plek, jammer dat de brug naar het dorpje gesloten is tot begin Oktober. Maar evengoed mooie omgeving bij een nog kleine Maas. Wel jammer dat het toilet gebouw wat niet gebruikt wordt niet afgebroken wordt maar er vervallen bij staat. Maar prijs kwaliteit 10,45 per nacht prima plek.
1 ster minder omdat 22, - incl.wel behoorlijk aan de prijs is. Verder een prachtige locatie in een mooie omgeving. Bootjes en water voor de deur, zeer vriendelijke eigenaren. Schoon sanitair, mooie omgeving om te fietsen of te wandelen.
Goede plek om met de fiets Harlingen en Makkum te bezoeken, erg gemoedelijke sfeer, zeer gastvrije en vriendelijke eigenaren. Met 20,50 incl redelijk aan de prijs vandaar 4 ipv 5 sterren. Corona maatregelen super goed nageleefd daar en alle sanitair brandschoon
Mooie ruime verharde plaatsen, op loopafstand van de Waddenzee, heerlijk rustig, en restaurant was gesloten vanwege corona maar bezorgde hun heerlijke eten bij de camper!
Perfecte locatie! Mooi aan het water, zeer gastvrije, enthousiaste eigenaren. Nieuwe plekken direct langs het water in aanleg. Mooi fiets gebied in de omgeving.
Prijs kwaliteit in acht gehouden moet je hier wel 5 sterren voor geven. Mooi onderhouden terrein, nu was erg rustig, maar ik kan me voorstellen dat het erg vol kan staan. Grond was wel erg drassig na de vele regen. Mooie omgeving, Roegwold, knuppelpad!
Heerlijk relaxed plekje, mooie plaatsen aan het water, schoon sanitair, en een hondenspeeltuin! Mooi wandelgebied in de buurt. Echt een camping waar we vaker zullen komen.
Leuke, gezellige camping, zeer vriendelijke eigenaren. Schoon sanitair. Toen wij er waren was het gezellig druk, maar de mensen met vaste standplaats gaven je echt een welkom gevoel. Mooie omgeving.
Goed verzorgde cp, mogelijkheid tot gebruik van ruime schone douches en toilet. Vriendelijke eigenaresse, bakker om de hoek. Mooi natuurgebied voor de deur. We zullen hier zeker vaker komen.
Leuke locatie, aardige beheerders, voorzieningen schoon, kris kras door elkaar plek aangewezen krijgen heeft wel wat. 18,= 2 pers. incl. stroom, vrij aan de prijs volgens ons. Lekkere wijn gekocht daar, fijn fietsen in de omgeving.
Prachtige locatie! We hadden geweldig uitzicht over het dal, grote plaatsen, wel stelblokken nodig! 14,50 2 pers.p.n incl stroom. Sanitair netjes onderhouden. Vriendelijke eigenaresse. Wij komen hier zeker nog een keer terug!
Nette verzorgde plek op kiezel, open plekken zonder schaduw. Mooi uitzicht, geweldige mooie dorpjes in de omgeving! Burkheim, op fietsafstand komt zo uit een sprookjesboek! Restaurant bij cp vanwege corona op maandag en dinsdag gesloten nu dus daar niet geweest. 15,= 2 pers. GEEN vuilwater lozen! Al staat dat wel in deze app!
Prachtige plek in een super mooi dorp! Echt de moeite waard om eens rond te lopen. Camping ligt aan rivier met kano-mogelijkheden. Mooi uitzicht over de bergen en mooie oude gebouwen. Sanitair behorend bij het gedeelte achteraan op camping, bedoeld voor campers is wat verouderd, was niet zeker hoe schoon het is dus heb ik geen gebruik van gemaakt. Sanitair camping prima.
Zeer prachtige plek! Mooi aan het water, grote plaatsen, heerlijk rustig! Hier komen we zeker nog een keer terug. Sanitair schoon en goed onderhouden. Lieve Beheerder, ze komt iedere avond even persoonlijk langs, erg betrokken. Omgeving weinig te beleven vandaar 9 ipv 10 sterren
Prachtige kleinschalige camping, goed en schoon sanitair. Broodjesservice, mooie omgeving en mooi dorpje op loopafstand. Grote supermarkt op fietsafstand. Vriendelijke beheerder, spreekt ook Engels.
Zeer rustig plekje, terwijl het nu iedere avond toch wel vol stond. Steenslag op de bodem dus mat is geen overbodige luxe. Geen duidelijke plaatsen dus zelf kiezen, mooi weids uitzicht over wijnvelden. Kleine dorpjes in de omgeving, op de fiets wel flink doorploeteren.. Zeer vriendelijke eigenaar. Water, stroom, lozen, cassette toilet lozen, 8 euro
Rustig plekje, lekker aan de Maas. Goede voorzieningen en op loopafstand van het centrum van Sedan. Goed verblijf gehad!
Prijs kwaliteit heel goed, incl stroom 9,=per nacht. Wel vuil water lozen met emmer. Heerlijk plekje hadden we daar! We mochten zelf weten waar we gingen staan als het maar op het gras was. Lekker gemoedelijk. Heerlijke plek om tot rust te komen in een mooie omgeving om te fietsen of te wandelen
We verbleven hier 1 nacht vanwege een bezoek aan ZooParc (prachtige relaxte dierentuin!) Voorzieningen voor water, toilet en vuil water lozen netjes en goed bereikbaar. Mooie rustige omgeving. Komen vast een keer terug.