@Josentui
- 2018
- 2016
de plek op zich is erg mooi ,midden in het dorp dicht bij winkels en restaurants. er is een toiletgebouwtje maar gesloten. het gras is echt bruin, in april . afval bakken overvol, alles onverzorgd en rommelig.
Prachtige plaats om Trier te bezoeken, wel een fiets meenemen. DE prijs is nu Eu 15,- Bij binnenkomst krijg je een kaartje die kun je opwaarderen bij de automaat bij het toilet gebouw daar kun je stroom mee krijgen en douches mee afrekenen. Naar de stad is wel een 5km fietsen.
mooie Camperplaats, mooi uitzicht over de Moezel, maar van die vieze gravel steentjes op mijn plaats , ik begrijp niet hoe iemand dat kan bedenken, nooit weer terug en na een dag weer weg
Fijne camping, lekker rustig op loopafstand van de stad, ik heb geen zwembad gezien, we betaalden Euro 18,94 inclusief stroom. Ruime plaatsen en sanitair is schoon maar enigszins gedateerd.
Mooie camping met zeer goed sanitair , niet ver van de stad, al 2 keer een week geweest, tot volgend jaar
voor ons een erg fijne camping op de fiets naar Annecy , prachtig dichtbij het meer. Beetje geluidsoverlast van de weg er langs, maar een fijne tijd gehad en misschien volgend jaar weer. erg vriendelijke mensen en zeer behulpzaam.
prima plaats voor door reis een nacht staan is prima, alles is aanwezig verder is er weinig te zien
leuke camper plaats waar de kippen en katten vrij rond lopen, goed voor een nacht met schoon sanitair.
mooie plek tussen de fruitbomen, maar de camper plaats is nog niet af, sanitair moet echt beter, ik heb geen douches ontdekt. Wifi is er wel maar werkt slecht, dan vindt ik E22,50 fors.
Prachtige camperplaats met mooi zwembad en restaurant, elektrisch en , water op de ruime plek , een beetje verouderd sanitair wel schoon en netjes. voor een zeer redelijke prijs. De boulevard en centrum op loopafstand
een parkeerplaats is het , meer niet. Stroom kost E4.50 voor 4uur. Wel een mooie plaats op loopafstand. goed voor een nacht dan hard door rijden
prachtig nieuwe camperplaats, mooi aangelegd, vriendelijke eigenaren. het betaling systeem werkt werkt prima, kom je er niet uit, zoek een plekje, de eigenaar helpt je wel eens. wij komen zeker eens terug, ook al omdat St Anna een leuk dorp is, al moet het weer wel een beetje meewerken.
mooie plek om het centrum van Arnhem te bezoeken
prima camperplaats, fijn een paar nachten gestaan, dichtbij centrum en mooie omgeving omtrent fietsen.
prachtige camping 6km van centrum Groningen. Zeer mooi en schoon sanitair goed onderhouden gras en begroeiing , ruime plaatsen. enige minpuntje wifi had beter gekund.
Sitecode: 20722
mooie camping, goed onderhouden, mooi sanitair, er zijn fiets mogelijkheden konden wij geen gebruik van maken vanwege het slechte weer.
mooie plaats om een nachtje te slapen en naar de boten op de Rijn te kijken
fijne camper plaats ,lekker rustig in een mooie omgeving. De plaats is mooi aangelegd en goed onderhouden.
Prachtige Cp dichtbij centrum Valkenburg, mooi sanitair, echt een aanrader
Niet onderhouden camping en dat noemt men een natuur camping rommelig en stoffig in een doodsaaie omgeving
Prima camping voor bezoek aan Venetië, bied wel waar voor geld euro24/dag.
Rommelige plaatsen met weinig of geen gras, maar wel dicht bij de Konigsee, leuk om een keer te bezoeken, maar dan snel naar een andere camping. Wel erg mooie omgeving.
Mooie doorreiscamping , maar ook leuk voor een paar dagen lekker rust, mooie schone toiletten en een goed restaurant.
Sitecode: 20187
Pracht camping in mooie omgeving, vriendelijke en behulpzame eigenaar. Mooi sanitair en goed schoon. Een camping die zeer aan te bevelen is, we komen zeker eens terug.
Mooie camping met mooi sanitair direct aan het meer, de prijs is in het hoogseizoen Euro30 voor 2 personen.
Mooie camping, belachelijk duur, 49,50 euro voor een camper met 2 personen.
Mooie plaats vlakbij centrum, vriendelijke en behulpzame havenmeester die je helpt bij het nogal ingewikkelde betaalsysteem, schoon sanitair.
Leuke plaats, dichtbij dorpje met mooie restaurants en terrassen, jammer dat er geen mogelijkheid is voor toilet en douche, daarvoor naar camping in Nehren.