@JosevandenBragt
Op zich een redelijke stop, maar 20 euro voor alleen een staplaats en stroom vind ik behoorlijk aan de prijs. Omgeving is wel prachtig en mooie wandelingen zijn er genoeg te doen. Ondergrond geeft bij slecht weer veel vuil in je camper.
Prima plek voor overnachting. Alles gratis, zelfs de stroom. Geen sanitaire voorzieningen aanwezig. Voor chemisch toilet ontbreekt een waterslang. Kleine supermarkt op ongeveer 1 km. afstand. Pizzeria op loopafstand. Wel langs drukke weg waar flink wordt doorgereden. Vlak naast Pinokkio park, maar daar hebben wij geen activiteit gezien (slecht weer?). Plek voor 6 campers, stroom voor 12😀.
Prima camping in een fraaie omgeving die zich uitstekend leent voor wandelen en fietsen, hoewel er natuurlijk behoorlijke heuvels zijn. Sanitair is uitstekend en bij de prijs inbegrepen. Maar de prijs die op CC staat is ver beneden wat wij hebben betaald: 103 € voor 2 nachten met 2 volwassenen en 1 hond in een camper van 7,5 meter. 5,50 euro voor een hond vind ik ook best prijzig. Voor aanmelden zijn beperkte tijden 16-17.30 beschikbaar.
Wij wilden eerst naar Fliesshorn, maar die was vol. Op hun advies uitgeweken naar Klausenhorn en dat was een prima alternatief waar nog genoeg ruimte bleek te zijn. ZEER vriendelijke en behulpzame ontvangst en alle voorzieningen prima voor elkaar. Apart gedeelte voor campers met hond. Douchemunten à 1 euro goed voor 3 minuten douchen maar met mogelijkheid om te onderbreken. Talloze wandel en fietsmogelijkheden en gratis met OV. Aanrader!
Prima voor één nacht, maar heel erg vol (heel mooi weer en weekend) en alles erg dicht op elkaar. Er komt iemand langs om geld te innen. Chemisch toilet kan worden geleegd en grijs water kan worden geloosd. Na registratie ontvang je een mail waarmee je een gasten kaart van de gemeente kunt aanvragen. Mooie service maar hebben wij geen gebruik van gemaakt.
Op zich een prima plek met zeer hulpvaardige dame die helpt bij het inchecken. Jammer dat sanitaire voorzieningen zo ver weg zijn. Systeem met klantenkaart werkt prima. Er zijn wat verharde plekken maar meeste campers staan op het gras. Zou dus tot problemen kunnen leiden bij vertrek als het heel veel heeft geregend. Leuk om het plaatsje Enkirch te bezoeken. Natuurlijk veel wandel- en fietsroutes in de (Moezel) omgeving.
Prima plek voor 1 of 2 nachten. Vlak bij het vestingstadje en vertrekpunt voor wandel- en fietsroutes. Geen sanitaire voorzieningen maar wel stroom bij de prijs inbegrepen. Ook gratis water bijvullen en gratis chemisch toilet legen en grijs water lozen. Winkelcentrum inclusief Lidl om de hoek. Kortom niets op aan te merken.
De omgeving is inderdaad prachtig, de ontvangst was vriendelijk en de sanitaire voorzieningen keurig. De plekken zijn krap en als alles vol staat is het lastig om eruit te komen. Een bijdrage van 5 euro per nacht voor een hond die verder nergens gebruik van maakt vind ik hoog. En totaal meer dan 120 euro voor 3 nachten is ook hoog. En als mensen om medische redenen eerder vertrekken HOEF je geen restitutie te geven maar het aanbieden MAG wel.
Mooie camperplaats op ongeveer 7 kilometer van het centrum van de prachtige stad Graz. Alle voorzieningen in ruime mate aanwezig. 24 uur per dag toegankelijk. Heel veel plaatsen beschikbaar. Veel wandelmogelijkheden vanaf de camping. Met de bus naar het centrum is prima te doen. Muilkorf voor hond verplicht in de bus. Fietsen is ook een goede optie (route 11 vanaf de camping). Geen stijle heuvels.
Overdag is dit de parkeerplaats van het natuurpark, maar er zijn ook plekken om de camper met te zetten. Er zijn 4 stroomaansluitingen met samen 16 ampère. Kosten zijn 2 euro voor 10 kW. Prachtige wandelingen mogelijk direct van de camping. Fietsen alleen voor echte berggeiten denk ik. Sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. Er is een badkamer met een douche. Dames bij de receptie zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. GEEN afvoer grijs water.
Prima concept. Veel plekken en op zich goede voorzieningen. Maar douches voor dames is niet over nagedacht. Je staat gewoon te kijk in je blootje. Maar goed, daar hoef je niet per se gebruik van te maken. Brno maakt met deze camperplaats duidelijk dat camperaars welkom zijn en dat is bij veel steden heel anders. Dus complimenten daarvoor. Het centrum van Brno is ongeveer 45 minuten lopen.
Weinig toe te voegen aan de andere positieve reviews. Prima camping. Op een kleine kilometer afstand zit een Vietnamees restaurant waar je prima (pizza) kunt eten. Bistro hebben wij geen gebruik van gemaakt maar zag er wel goed uit. Chemisch toilet moet je legen in de afvoer van het grijs water. Sanitair verder prima. Ook zeer geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen.
Mooie en rustige plek in the middle of nowhere. Het naastgelegen dorp stelt niets voor dus voor boodschappen moet je wat verder. Genoeg wandel- en fietsmogelijkheden direct vanaf de camping. Eigenaren zijn zeer behulpzaam en uitermate vriendelijk. Wel een geheel Nederlandse enclave. Op woensdag samen goulash eten en op zondag beenham. Aanrader. Wij betaalden 84 euro voor 2 nachten inclusief beenham voor 2 personen met camper. Zeer schappelijk.
Mooie afgebakende plekken (8 stuks) met verharde ondergrond. Omgeving met veel wandel- en fiets mogelijkheden. Sanitair en chemisch toilet kost 13 euro extra, maar daarvoor krijg je ook wat. Zulke nette en schone douches heb ik nog nergens gezien op een camperplaats. Stroom kost 1 euro per kWh. Vervelend dat je vooraf moet bepalen hoeveel je gaat gebruiken. Maar volgens de beheerder kun je eenvoudig online aanvullen. Al met al dus een aanrader.
Prima plaatsen op verharde ondergrond. Chemisch toilet lozen in zuil en water tappen voor 0,1 euro (10 liter) of een veelvoud daarvan. Stroom kost 2 euro voor 4kW. Ook toiletten aanwezig maar helaas gesloten toen wij er waren. Daarom 1 ster minder. Dicht bij een leuke stad en meer dan voldoende uitlaat mogelijkheden voor honden. Dus prima voor 1 of 2 nachten.
Uitstekende plek met fantastische mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, bijvoorbeeld naar het mooie en gezellige Harderwijk. Zeer vriendelijke ontvangst en sanitair keurig schoon. Grote plaatsen met voldoende schaduw. Laat niets te wensen over.
Uitstekende camping met een mooi veld voor campers. Weet niet of je makkelijk wegkomt als het heel nat is. Allemaal gras. Je loopt van de camping zo het bos in en er zijn veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Voorzieningen zijn prima, hoewel in aantal wat beperkt. Iedere plek heeft water- en stroomaansluiting en ook waterafvoer. Oftewel: een dikke aanrader. Ook goede plek om de hond mee te nemen maar maximaal 1 huisdier per plek.
Zo laat je als gemeente zien dat je toeristen waardeert. Prima camperplaats met nette voorzieningen voor vuil water en chemisch toilet. En ook nog gratis water tappen. Wel op behoorlijke afstand van het centrum (ongeveer 50 minuten lopen). Veel groen in de omgeving, dus ideaal als je een viervoeter bij je hebt. Complimenten voor de gemeente Oviedo.
Mooie plek in de vrije natuur. Zeer vriendelijke ontvangst en behulpzaam personeel. Sanitair verouderd maar wordt keurig schoongemaakt. Let op de volgende zaken: geen vuil water afvoer, geen tankstations en pinautomaten in de buurt (45 min.), ondergrond gras en dat kan bij regen problemen opleveren voor campers. Laatste stuk naar camping is slecht wegdek en soms zeer krappe doorgang in bijna onbewoond dorp. Restaurant en winkeltje aanwezig.
Prima camperplaats op zo'n 2 kilometer van het strand. Vlak bij universiteit. Maar vraag overtreft aanbod ruimschoots en veel camperaars nemen de gok en parkeren langs de weg, hoewel dat niet is toegestaan. Voor 1 nacht goed te doen. Grijs water en chemisch toilet kan gratis geleegd worden.
Was even puzzelen hoe het inchecken werkt, maar verder een mooie camperplaats vlak bij het plaatsje Santillana del Mar. Wij betaalden 15 euro inclusief stroom en water. Er is ook een tweetal douches: 1 voor mannen en 1 voor vrouwen. Wij hebben hier geen gebruik van gemaakt. Er staat ook een soort snackbar waar je 's ochtends en 's avonds wat te eten en/of drinken kunt kopen. Aanrader dus.
Weinig aan andere reviews toe te voegen. Alles puik voor elkaar en zeer schoon. Complimenten aan de schoonmakers. Inderdaad was de prijs aanzienlijk hoger (43 euro voor één nacht inclusief 2 volwassenen en een hond). Mooie wandeling naar het dorpje Zumaia, waar je voor zeer redelijke prijzen een drankje kunt doen. Een bezoek aan Flysch niet vergeten. Mooi strand en prachtige rotsen. Goede mogelijkheden om je hond uit te laten
We stonden hier op 16 april 2025. Eén nacht inclusief water en stroom. Totaal 10+2+3=15 euro. Betaling door geld in enveloppe te doen en in de brievenbus te gooien. Grijs water kan geloosd worden. Voor stroom heb je wel een Franse stekker nodig. Ook chemisch toilet kan geleegd worden. Niet een heel fraaie afvoerput, maar het voldoet. Geen sanitaire voorzieningen. Prima voor een overnachting als je op weg bent naar zuidelijke oorden.
Fraaie camping met hele nette voorzieningen. En dat alles voor een redelijke prijs. We betaalden op 17 april 2025 28 euro voor één nacht met een camper van 7,5 meter en 2 personen en een hond. Er is een zwembadje bij, maar dat was nog niet open. Er is ook een kleine supermarkt bij en een eenvoudig restaurant. Geen uitgebreide kaart maar prima voor een avondmaal. Al met al een plek die we graag aanbevelen. Veel Nederlanders gingen je al voor.
We hebben er maar één nachtje gestaan, maar naar volle tevredenheid. Eind oktober is er natuurlijk weinig meer te doen, maar sanitair van topkwaliteit. Zo tref je het niet vaak aan. Mooi uitzicht op het kanaal met af en toe een voorbij varend schip. Iets meer licht 's avonds zou wenselijk zijn. In- en uitchecken via touchscreen werkt prima.
Sitecode: 19626
Waren hier eind juli 2024. Mooie plek en dito omgeving. Leuke wandeling naar het plaatsje Llandovery. Sanitaire voorzieningen tip-top voor elkaar. Prijs is wel wat hoger dan op CC staat vermeld. Maar naar Britse maatstaven een top camping. Zuid Afrikaanse beheerders dus ook met Nederlands kun je je nog redden.
Heel mooi dat in het drukste weekend nog een plekje voor ons werd gemaakt. Maar verder is het een understatement dat er wat achterstallig onderhoud is aan het sanitair. Beheerders wel erg vriendelijk en er wordt goed schoongemaakt. Soort van bar erbij maar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Ver van de bewoonde wereld af. Wij betaalden 30 euro voor 1 nacht met 2 volwassenen en een hond
Voldoende plek en inderdaad een leuk stadje op loopafstand. Maar verder: ongelooflijk smerige toiletten, zeker bij de heren. Iedereen kan er zonder code gebruik van maken. Laatste schoonmaak lijkt wel een week geleden. Verder erg lastig om de hond uit te laten, want gras is nergens dichtbij te vinden. En afval kwijtraken kost 4 euro, Scheiden helpt niet, want dan betaal je twee keer 4 euro. Wel chemisch toilet te legen en grijs water af te voeren
Weinig toe te voegen aan andere lovende recensies. Heerlijke plek met mooie fiets- en wandelmogelijkheden. Alles keurig verzorgd en duidelijk aangegeven waar alles te vinden is. Ontvangst zeer vriendelijk. Dit is wat wij verwachten van een camperplaats. Wifi ook prima trouwens en mooie ruimte om fietsen te stallen en op te laden.
Wat een mooie camping in een prachtige omgeving. Veel ruimte op de camping met voldoende en nette sanitaire voorzieningen. Compliment voor de schoonmaaksters. Eigenaar van de camping is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Verder perfecte wifi voor 5€ per week voor 4 apparaten. Veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in deze prachtige omgeving. Laat verder allemaal niets te wensen over.
Grote plek die blijkbaar zeer populair is bij Fransen. Ondergrond erg vervelend bij slecht weer (en dat hadden wij). Op de fiets naar Aigues-Mortes en Le Grau-du- Roi goed te doen, maar je moet wel een stukje over een drukke weg. Geen sanitair aanwezig maar wel water en toilet lozen en water vullen. Al met al prima plek voor een paar nachten. En met wat geluk flamingo's naast de deur.
Prima camping met ongeveer 60 plekken met voldoende schaduw. Sanitair keurig verzorgd. Wel jammer dat toiletpapier ontbreekt. Zeker ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Speeltuintje en zwembad (je) aanwezig, maar zwembad was helaas niet open. Stad Sommière op loopafstand. Wij betaalden ruim 53 euro voor 2 nachten met 2 volwassenen en onze trouwe viervoeter. Reserveren wellicht verstandig want vandaag (Hemelvaartsdag) was alles vol.
De absurde verkoopambulance komt blijkbaar nog steeds ongestoord het terrein op. Hoe dan? Verder is één herentoilet wel heel weinig voor de hoeveelheid staanplaatsen. En dan moet je ook nog zelf toiletpapier meenemen omdat de automaat niet werkt. Lokatie vlak bij Maastricht is wel wat waard natuurlijk. Helaas nergens een code voor WIFI te vinden en op mail hierover werd niet gereageerd. Verder alles heel modderig. Voor mij een teleurstelling.
We hebben inmiddels heel wat camperplaatsen aangedaan maar deze overtreft alles. Perfecte plaatsen, voortreffelijke sanitaire ruimte, vriendelijke en behulpzame beheerders en alle voorzieningen aanwezig en op orde. Prijs van €23 dubbel en dwars waard. Op loopafstand van centrum van de leuke stad Aken met de fraaie Dom. Ik kan niet bedenken wat er hier nog te verbeteren valt. Compliment aan de stad Aken dat zoiets is gerealiseerd. TOPKLASSE.
Nette camping met vriendelijke en behulpzame beheerder, die zijn best doet wat Nederlands te praten. Sanitair modern en zeer schoon. Prijs was wel even slikken: €120 voor 2 nachten met 2 personen en een hond in een camper. Daarvoor krijg je wel gratis OV vervoer in de nabije regio. Afval moet worden verzameld in speciale zakken. Geen handig systeem, maar dat is blijkbaar een gebruikelijk systeem in Zwitserland. Al met al prima maar erg duur.
Hebben hier vier nachten gestaan. De beheerder doet zijn best om voor iedereen een plekje te vinden. Verder alle voorzieningen goed voor elkaar en redelijk netjes en schoon, hoewel niet echt up-to-date. Centrum van Brig is op loopafstand en erg gezellig. Met de trein zijn fraaie uitstapjes te doen, zoals met de ketting aangedreven trein naar de Matterhorn. Een Erlebnispass voor drie dagen kostte ons €310, maar daar heb je ook wel wat voor.
Prima voorzieningen om water te lozen en chemisch toilet te ledigen. Ook je eigen water kun je kwijt, want er zijn nette toiletten bij. Verder ook gratis water bijvullen. Lijkt me ook dat je wel een nachtje kunt blijven overnachten. Prima service van de Zwitsers.
Niet voor niets gekozen als Topplatz 2023. Alles prima geregeld. Zeer nette sanitaire voorzieningen op de naastgelegen camping die je mag gebruiken. Douchen kost 1€ voor slechts 3 minuten. Watertank bijvullen kost 1€ voor 100 liter. Stroom kost 1€ per kW en dat is ongeveer 6 euro voor een dag. Aparte plaatsen op basis van lengte camper. En dan te bedenken dat je voor een mindere plek net over de Zwitserse grens meer dan 50€ per nacht betaalt.
Ik sluit me aan bij de review van pait. Prima plek vlak bij een mooi recreatiemeer met klein strand (ook voor hond). Alles goed verzorgd en heerlijke douche. WIFI uitstekend (code in washok). Heel rustig. Gastvrije ontvangst. Gewoon een verborgen pareltje met alles wat je nodig hebt. Bij erg nat weer wellicht probleem met wegrijden, want meeste plekken zijn op gras.
Alleen een review om het aantal sterren te bevestigen. Niets toe te voegen aan eerdere recenties. Alles TOP voor elkaar. En prima verharde plekken met eigen grasveldje voor de deur. Wifi zonder wachtwoord en perfecte ontvangst. Wij hadden verder niets te wensen.
Sitecode: 91998
Fraaie en rustige camping. Je mag kiezen of je op Otterlo of Veluwe gaat staan. Ruime plaatsen met soort kunstgras ervoor zodat je schoon in en uit je camper kunt komen. Sanitaire voorzieningen zijn een voorbeeld voor veel andere campings (op hotelniveau). Dichtbij het plaatsje Otterlo (natuurlijk) met uitstekende wandel- en fietstmogelijkheden. Wij gaan normaal niet twee keer naar dezelfde camping maar anders kwamen we zeker terug.
Topper voor ons. Rustige camping en alles zeer netjes. Uitstekende wifi. Prima mogelijkheden om te wandelen en/of fietsen. 4 toiletten en 2x2 douches. Misschien wat krap als alles vol staat, maar voor nu, herfstvakantie 2022, ruim voldoende.
Wij kwamen laat aan en hebben online een plek geboekt. Stroom deed het niet. Er is wel iemand langs gekomen maar die kon het ook niet regelen. Ook geen keycard voor de sanitaire ruimtes, maar gelukkig stond een aantal gewoon open. Douches met drukknop die iedere seconde ingedrukt moet worden. Waardeloos. Bij uitchecken lange rij. We zijn maar gewoon weggegaan, want we hadden alles al online betaald. Ook geen WIFI code gehad. Ik kom niet terug.
Zij maakt schoon zoals ik het thuis ook doe. Sanitair dus op en top onderhouden. Maar helaas niet altijd warm water, ook niet na meerdere keren pad aanbieden. Verder mooie camping met ruime plekken en goede voorzieningen voor chemisch toilet en vuil water. Fantastische keuken erbij met meerdere magnetrons, ovens en kookplaten. Zelfs een afwasmachine. WIFI gratis maar wel wat wisselend. Niet altijd goede verbinding. Prijs-kwaliteitverhouding ok.
De punten zijn voor de locatie. Vadstena is een leuk plaatsje om te bezoeken. Maar sanitair zit in wat containers op zeer grote afstand. Bij reservering kun je niet zien waar de plek is en zo kun je dus vlak achter de afvalcontainers komen te staan. Sommige plekken zijn prima (blok A). Chemisch toilet afvoer is even zoeken en ook wel behoorlijk eind lopen. En ziet er vreselijk goor uit en stinkt enorm. Beter niet doen voor ontbijt.
Er zijn hier een paar parkeerplaatsen bij elkaar wat je kunt gaan staan. De grootste heeft twee toiletten, ook voor gehandicapten. In het reservaat zijn diverse vogels te spotten en ook slangen (ongevaarlijk). Wij kwamen er al wandelend een tegen op het pad. Wij stonden hier op 17 augustus helemaal alleen. Af en toe komt er een auto langs, waarschijnlijk met wat wandelaars. Heerlijke plek als je tegen rust kunt en dus midden in de Zweedse natuur
Mooie parkinglocatie om een nacht te verblijven, zwemwater met veel picknicktafels en stukje wandelbos, handig als je een hond bij je hebt. Ideaal zijn de toiletten en een voorziening voor het chemisch toilet. Er aan vast ligt een natuurcamping die wel tegen betaling is zie foto van het bord op de camping. Ik zag zelfs een wasmachine staan.
GEWELDIGE camping. Prachtig sanitair, vriendelijke en behulpzame beheerder, die je netjes naar een van de mooie plaatsen begeleidt. Erg royale en fraai ingerichte keuken. En dicht bij de wildernis route, dus prima als vertrek- of eindpunt. Ook nog eens prima WIFI. Kan helaas niet meer dan 5 sterren geven, maar doe maar 5 met een griffel. Voorbeeld voor veel andere campings, zeker in de Scandinavische landen. Complimenten.
Prima camping met erg mooie plaatsen aan zee. Sanitair ziet er op zich goed en schoon uit maar weinig privacy bij douchen. Mooie wandelroute tegenover de camping. Kort rondje van ongeveer 5 en grote route van ruim 12 km. WIFI zeer matig, althans vlak aan zee. Geen afvoerplek voor vuil water, maar wel voor chemisch toilet. Één gratis te gebruiken wasmachine en ook één gratis droger. Levert wel filevorming op als het wat drukker is op de camping.
Uitstekende camping voor een schappelijke prijs. Wij betaalden 300Kr (zeg maar 30 euro) met een camper en 2 volwassenen en een hond. Voor douchen geen muntjes nodig. Ook restaurant bij de camping, maar niet vergelijkbaar met wat wij in NL als norm hebben. Prijs wel redelijk, hoewel 10 euro voor 0,5 liter wel aan de prijs is. Sanitair uitstekend met ZEER ruime badkamers. Ook een leuke keuken erbij. Al met al een aangename tussenstop richting noord
Mooie camping met ruim voldoende faciliteiten. Wij betaalden 280 KR voor de camping en nog 40 KR voor stroom. Net als bijna overal in Noorwegen betaal je nog 10 KR voor iedere douche beurt. Hele mooie locatie ook vlak aan het water, maar wat mag je anders verwachten op de Lofoten
Niets dan lof voor deze leuke camping en zijn Nederlandse beheerders. Sanitair ziet er de hele dag keurig uit. Op de camping zijn heerlijke pizza's te bestellen voor een, naar Noorse normen, redelijke prijs. Beheerders zijn afkomstig uit Groningen en zijn voornemens de camping over te nemen. Ik zie ons niet makkelijk weer in de buurt komen, maar indien toch, dan gaan we hier weer langs.
Prima camping in erg mooie omgeving. Ruime plaatsen en keurig sanitair. Vlak bij rivier met zwemmogelijheid. Eigenaar is van oorsprong Nederlander en zeer behulpzaam. Douche muntjes 10kr en water tanken ook. Grijs water lozen is gratis als je ook overnacht. Dus eerdere reviewers toch wellicht de instructies niet goed gelezen? Al met al een aanrader voor een tussenstop van of naar het hoge noorden.
Heerlijk rustige boerencamping. Net sanitair en vriendelijke ontvangst. Wij betaalden 14 euro voor twee volwassenen en hond Becky. Aanrader als je onderweg bent van of naar Scandinavië. Ook geschikte omgeving om te wandelen en/of fietsen. Voor ons alles precies wat we nodig hadden.
Heerlijk rustig plekje gelegen in fraaie omgeving. Veel fiets- en wandelmogelijkheden, zoals de goed met bordjes aangegeven achtkastelenroute. Sanitair keurig verzorgd en heel schoon. Zeer ruime plaatsen en wateraansluitingen op korte afstand. WIFI bij de prijs inbegrepen en zeer goed. Stroom af te tekenen op basis van verbruik maar dat is met de huidige energieprijzen zeer begrijpelijk. Hier is kortom niets op aan te merken. Aanrader.
Camping ligt in een mooi gebied. Broodjesservice aanwezig en kleine snackbar. Sanitair ziet eer zeer fraai uit en schoon. Stroom wordt naar verbruik afgerekend. Personeel is zeer vriendelijk. Bezoek aan Schwäbing Hall met fiets of bus is zeer aan te bevelen. Heel leuk stadje. Zorg dat de accu van je camera vol is. Braunsbach zelf is niet veel te doen maar wel prima restaurant (zum Löwen). Stadje is in 2016 getroffen door zware overstromingen.
Plekken voor ons ruim genoeg. Sanitair weliswaar verouderd maar wel schoon. Bij vertrek werd ons nog expliciet gevraagd of we een ACSI card hadden zodat we een lager tarief hadden. Erg netjes. Hoe dan ook een zeer schappelijke prijs van 18 euro per nacht. Station op loopafstand en van daaruit uitstapje naar Cinque Terre mogelijk. Dagkaart te koop op station Sestri Levante maar niet op Riva Trigoso. Kleine 50 euro voor 2 volwassenen en een hond.
Een absolute aanrader. Alle voorzieningen van een camping aanwezig tot wasmachine en -droger aan toe. En alles netjes verzorgd en ook zeer behulpzame beheerster. Kosten ongeveer 30 euro voor 2 volwassenen en een hond. 5 euro borg krijg je terug bij uitrijden. Prima pizzeria op 100 meter afstand. Dorpje ook op loopafstand.
Sitecode: 72006
Keurige camping met voorbeeldig sanitair. Geen voorzieningen voor kinderen voor zover ik heb kunnen zien maar daar zaten wij als camperaar ook niet op te wachten. Vriendelijk personeel. WiFi te koop in 3 varianten: 1 euro voor 1 MB, 2 voor 2 MB en 4 euro voor 30MB. Werkt geweldig. Douchen kost 20 cent per minuut en werkt met een kaart. Wij betaalden in oktober 2021 76 euro voor 2 nachten inclusief 5 euro saldo op de kaart en 5 euro borg.
Prima camping, ook voor meerdere dagen. Uitstekende douches (echt niet met douchegordijnen) met krachtige straal en instelbare warmte. Zeer vriendelijk personeel aan de receptie en veel info over de geweldige omgeving. Hele mooie wandelmogelijkheden, ook direct vanaf de camping. Fietsen ook goed te doen. Kortom: absolute aanrader deze camping. Even aan denken: ze hebben normale randaarde stopcontacten dus verloopstuk nodig voor camper.
Heerlijk rustige camping vlak bij rivier. Eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Ruime plekken afgeschermd door heggen. Sanitair prima. Prima mogelijkheden om te wandelen en fietsen in de omgeving. Weinig tot geen commerciële activiteiten in de nabije omgeving. Supermarkt op ongeveer 8km. Broodservice op de camping maar niet op maandag 😁. Klein restaurantje aanwezig met wat drank en eten.
Melanie is de beheerder en doet er alles aan om het je naar zin te maken. Heerlijk rustige camping en prachtige fietsroute vlakbij. Vlak en door fraaie natuur. Ook prima in op die manier Bourg-d'Oisans te bezoeken. Fietsfanaten kunnen zich uitleven met veel cols in de nabijheid, waaronder L'Alpe d'Huez. Al met al een zeer aangenaam verblijf. En prima broodservice waarbij brood aan de deur wordt afgeleverd. Ga zo door Melanie.
Wat een dramatische camping voor ons. We hadden voor één nacht gereserveerd en daar werd nog even 12 euro extra voor op de rekening gezet. Totaal moesten wij 54 euro betalen en dat voor een plaats waar we met onze relatief kleine camper amper op konden staan door de laag hangende takken. Verder heel veel muggen maar daar kun je als camping op zich wel nog aan doen. Zwembad en sanitair zien er wel oké uit en maar ver weg. Geen succes dus.
Fantastische eigenaren. 's Ochtends bleek mijn mountainbike gestolen. Gemeld bij de receptie en zij hebben alles gedaan om te helpen. Had met de eigenaresse al een andere fiets gezocht op leboncoin.com en zij zou contact opnemen om die voor mij te kopen. Maar toen kwam haar man terug met mijn fiets in de auto. La Tour is een camping vlak bij zee met goed sanitair. Mocht je deze camping bezoeken dan bedank ze nogmaals namens mij.
Prima camping met naar Franse begrippen prima sanitair. Je hoeft zelfs je eigen WC papier niet mee te nemen. Dames achter de receptie zijn zeer vriendelijk. Verder mooie plaatsen inclusief stroom en water aansluiting dichtbij. Wij betaalden 24,80 euro voor onze camper inclusief 2 volwassenen en onze lieve 🐶 Becky. Kortom een aanrader deze camping.
Prima plekken maar sanitair onder de maat. Douches afgesloten tussen 12.00 en 16.00 uur. Verwacht je dat dit voor onderhoud is maar schoonmaken, ho maar. Bij enkele douches moet je de knop ingedrukt houden. Erg lastig. Wel warm water. Ligt wel vlak aan zee, maar rustige camping.
Prima minicamping en super net sanitair ons uitzicht op het naastliggende terrein was iets minder. Mooie plekken met eigen watervoorziening en afvoerputje. De mogelijkheid werd geboden om de fietsen binnen te zetten.
prima, douche op munten straal was meer nevel. mooie omgeving om te wandelen en de camping was creatief met leuke plekjes met dieren, mini bieb, relexplekjes.
prima minicamping goede voorzieningen en zeer vriendelijke eigenaar en eigenaresse. zeker aan te bevelen
mooie plekken prima camperplaats
Sitecode: 42050
Mooie grote plekken en super voorzieningen voor de camper. Mooie omgeving bij de uitwaarden. Zeker een plek om nog eens te overnachten