@JosienPapavoine
- 2016
Die derde ster is vanwege de locatie, fantastisch als je de via verde wil fietsen . die overigens de moeite waard is . De camperplaats zelf is basic. personeel niet vriendelijk niet onvriendelijk . sanitair primitief . invaliden douche heerlijke douchestraal :)
we werden zeer vriendelijk ontvangen. toen we de bustijden naar Cordoba vroegen kregen we direct een briefje met de tijden en uitleg over het aanhouden van d’r bus ( overigens gaat de bus maar 4 of 5 keer per dag door de week en in het weekend nog minder ) een grote Dia was op fietsafstand . De toiletten en douches werden goed schoongehouden en het was heerlijk rustig. de camper stond op grind . veel vakantie hutjes maar die waren leeg
prima camping voor een paar dagen . sanitair was schoon maar rook niet fris . grote supermarkt vlakbij ( ook Action, declathon en IKEA) receptie zakelijk bus naar Sevilla stopt vlakbij
sanitair is schoon maar verwaarloosd. Kranen los op wasbak , bril scheef op toilet, geen zeep. terras is heerlijk. een Spaanse familie camping . Toen wij er waren was er ook een animatie voor de jeugd dus op gezette tijden schaldde er harde muziek over de camping . maar vijf minuten maar toch …
wat een heerlijke camping . sanitair is schoon en goed onderhouden, douches top, receptie vriendelijk, lekker restaurant . wat wil een mens nog meer
Prachtige plek met schitterend uitzicht. De prijs was 25 euro per nacht . Vriendelijk ontvangen. De ( korte) weg er naar toe was wat hobbelig en steil. ( sla de doodlopende weg , zie foto ) douches en wc nieuw en schoon . maar weinig en krap voor de hoeveelheid mensen . plekken zelf waren ook niet ruim . Met de bus naar Malaga prima te doen hoewel de bus niet vaak gaat
Heel vriendelijke en behulpzame receptie. ook in het restaurant en bar vriendelijke mensen. sanitair is schoon en ruim . camping plaatsen trouwens ook. met de fiets naar het dorpje prima te doen . ( lopend kan ook) zelfs het water uit de kraan is goed van smaak :) . we komen hier echt tot rust . je hoort de snelweg wel maar wij hebben er geen last van
Heel vriendelijk iedereen zowel receptie als bar . Sanitair schoon en nieuw . iedere plek heeft z’n eigen gootsteen met kraan . Bomen moeten nog groeien en de camping iets meer sfeer krijgen . prima plek om te zijn
Mooie camping ook al is deze tijdelijk gesloten . via whatsapp gevraagd of we toch konden komen . dat mocht . dank voor de gastvrijheid
ligging mooi langs riviertje. openbaar vervoer makkelijk. je kunt fietsen, wandeltochten maken en klimmen . schoon sanitair. broodjes op de camping . je krijgt een kaart waar al 5 euro op staat voor douchen, koken , wasmachine etc supermarkt kwartier fietsen , internet instabiel en regelmatig slecht bereik . wasmachine 2,50 we hebben het hier goed gehad en komen zeker een keer terug
fijne camping. wij hadden een “ comfort “ plek voor 35 euro per nacht voor 2 personen. gratis douche en zwembad . wasmachine 3 euro lekker fietsen naar Dresden ( een uur) of naar de porseleinmanifactur in Meissen ( een ruim half uur) zowel Dresden als de porseleinfabriek een bezoek waard
we hebben hier prima drie nachten gestaan. sanitair heel schoon, douche en aankleedhokje gescheiden door een deur , handig dan blijft alles droog. winkels op loop en fietsafstand .
het is een prachtige plek aan de Elbe bij een roeivereniging. Het sanitair is heel schoon. De douches zijn groepsdouches vergelijkbaar met sporthal of sportclub. De prijs is inmiddels 24 euro voor 2 personen .
Heerlijk rustig met mooie ruime plekken. Mooi sanitair. lekker fietsen in de omgeving
prima uitvalsbasis voor een wandeling naar de kliffen. het visitorscentrum ligt naast de camping en vanaf daar kan je voor 6 euro met de bus ( heen en terug) naar het startpunt van de wandeling. De Camping zelf is schoon en netjes maar nog erg basic internet en WiFi bereik is zeer matig . Gezellige bar op loopafstand
Prijs kwaliteit in vergelijking met andere campings is prima. Ondanks de drukke bezetting toch een rustige camping. Schoon sanitair, goede kookgelegenheid met twee ovens. We hadden prachtig weer dus konden ook lekker zwemmen in het meer .,kosten voor twee personen met camper en stroom 340 nok
Sitecode: 20059
vier sterren vanwege de fantastische omgeving en de heerlijke wandelingen die je kan maken De sanitaire voorzieningen zijn schoon maar weinig en het is een beetje behelpen. mensen zijn vriendelijk. In het hotel kan je voor 425 NOK een prima drie gangen diner eten . Er is een supermarkt annex alles winkel op 61 53 33 N en 9282 O
heerlijk rustig relaxte camping . niet veel wandelmogelijkheden in de directe omgeving
wij vonden het een heerlijk ruime rustige camping. vanaf de camping mooie wandeling gemaakt door het gebied afwasplek, wc en douches erg krap voor aantal personen
mooie schone camping vlakbij het meer. toilet en douches zijn er te weinig als de camping vol is. tijdens spitsuur lange wachtrijen
mooie schone camping. prachtig uitzicht . wij zaten op plek 42 wel in de rook van de frites tent/ eet wagen boven ons dat is iets minder. Heerlijke warme gratis douches en een volautomatische chemisch toiletreiniger voor de toilet van je camper. op veel plaatsen water bijvullen. super de luxe maar dat mag ook wel voor dat geld
leuke makkelijke wandelroutes in de omgeving . bij de Coop zit een vvv en daar krijg je een gratis wandelkaart mee als je er naar vraagt
Heerlijk rustige camping met prachtig uitzicht op gebergte en rivier. Er is een wandeling van ongeveer 4 km ( heen) naar de top een stijging van 200 naar 800 meter. Bij de receptie ook mogelijk om thee of koffie te drinken voor ongeveer 25 NOK. prijs camping twee personen 350 NOK
De camping alleen zou drie sterren krijgen maar door de ligging ( dicht bij het dorp, aan het water, mooi restaurant) en vriendelijk personeel een vier sterren
prachtige strategische locatie. op 5 minuten fietsen van het dorp met alle voorzieningen, op 5 minuten lopen van het arboretum, mooie wandeltochten en fietstochten in de buurt. vriendelijke gastvrouw. wij komen zeker terug
fijne relaxte camping . sanitair is wat primitief maar goed schoon. vriendelijke beheerster
Fijne camping. gemoedelijk. veel spelende kleine kinderen daar moet je van houden:) Het stoorde ons niet. vriendelijke beheerders en iedere dag verse eieren te koop . vestingstadje en supermarkt op loop afstand .
Heerlijk rustige camping.
Mooie ruime plekken. Schoon sanitair. Gezellig terrasje voor koffie, thee en gebak. Kasteel ernaast is extra attractie.
Sitecode: 92037
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Ruime plekken , voldoende schaduw en zon, kinderboerderijtje aan de camping, schoon sanitair. Winkels 10 minuten fietsen . Lekker plekje
Een heerlijke camping met veel ruimte, een restaurant, goede voorzieningen voldoende sportactiviteiten en toch ook rust
Het was ff slikken wat prijs betreft. We zijn in vier weken nergens boven de 25 euro gekomen en hier was het 34 euro. De plaats werd aangewezen en was erg krap. Ook de omgeving deed zeer westers aan . Toen we daar aan gewend waren was het toch ook redelijk comfortabel hier. Goede keuken, genoeg schone wc’s ( weinig douches) de zee super dichtbij. Een echte badplaats dus
Een negen vanwege het prachtige uitzicht op het meer en de ruime plaatsen. Goede uitvalsbasis voor Riga (een uurtje met de trein) gauja park , grote supermarkt op fietsafstand . heerlijk gewoon.
Grote camping voor Estse begrippen . Treinstation vlakbij. De bomen moeten nog een beetje groeien nu nog wat kaal.
Knusse camping. Sanitair wat gedateerd maar wel schoon. Vriendelijk ontvangst. In Haapsalu staat het kasteel van Ronja de roversdochter en is er een leuk museum van de tekenares van de boeken van Astrid Lindgren. Leuk stadje op fietsafstand van de camping
Mooie camping met prachtig sanitair. Als het druk is dan is het wel wat weinig. Wc en douche ineen is logistiek soms onhandig. Vriendelijk ontvangst en ruime plaatsen
Mooie nieuwe camping met goed sanitair. Wasmachine ( 4 euro) en droger ( 4 euro) Leuke wandeling van 3 km over het strand naar koffie/thee gelegenheid ( en restaurant) verder in de nabije omgeving niet veel te beleven.
Heerlijk rustige camping, met wc, douche, keuken, sauna, recreatie ruimte en overdekte banken buiten. Vriendelijk ontvangen.Mooie uitvalsbasis om te wandelen of kanoën . Station/bushalte naar Tartu is 15 minuten fietsen van camping. We zijn hier heerlijke dagen geweest.
De 78 jarige eigenaar is een zeer kleurrijk persoon en heeft veel meegemaakt in zijn leven door de Russische en Duitse bezetting. Zijn pensioen is 300 euro per maand en met de camping verdient hij er wat bij. De toiletten en douche zijn eenvoudig maar schoon, Het uitzicht op het meer is schitterend! Een heerlijke plek.
Bij aankomst was de eigenaresse niet aanwezig. Zelf een plaats gezocht. En later ingeschreven. De vrouw was vriendelijk maar sprak alleen Litouws. En een klein beetje Duits. Sanitair is redelijk schoon keuken is ook schoon en prima in gebruik.
Fijne ruime camping. Alleen de laatste 300 meter er naar toe is nog onverhard. Rest goede asfalt weg. Regelmatig rond half acht savonds koffie drinken met elkaar en reistijd (en andere info) uitwisselen. Super waardevol
De camping is prima, schoon, netjes maar verder niets bijzonders. Alle campers staan op een heel groot open veld Het veld ligt aan het water. Een toiletgebouw voor zoveel campers is wat weinig. Prijs aan de hoge kant maar dat zijn meerdere campings in Schotland
Mooie ruime camping. Goed sanitair. Leuke wandelingen vanuit de camping
Prima camping als uitvalsbasis voor Edinburgh. Fietsen naar de stad is mogelijk, er is een aparte rustige route aangelegd door sistran, maar wel heuvelachtig. Grote plaatsen. Zoals meerdere hoofdstadcampings het geval is, fietsen goed op slot zetten.
De douches zijn lekker warm ( wel eerst een paar keer laten doorlopen) beheerder zeer vriendelijk. Mooie open ruimte en goed onderhouden. Wel vlak langs de A82 zodat je de auto’s kunt horen. Ligt niet aan het water maar is er wel vlakbij. Andere naam is Loch Ness Bay caravan en camping Park
Een mooie zeer rustige camping. Gelegen op een schitterende plek tussen de heuvels. Op fietsafstand van het pittoreske dorpje Oban. Faciliteiten voor campers aanwezig. Ruime plekken. Wij betaalden 23 pond voor een nacht
Sitecode: 52081
Mooie locatie. Prima uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen. Supermarkt een uur fietsen of een kwartier met de auto in Newton steward. Toilet is schoon, douche prima. En ruime camperplaatsen
Nette rustige camping. Niet nieuw maar goed onderhouden en schoon. Vriendelijke eigenaar. Stadje Gretna op loop/fiets afstand . Inclusief WiFi:)
Wij stonden op veld drie. ( met "opzet " zwembad) Met nieuw sanitair . Vriendelijke behulpzame beheerder. ( heeft 20 jaar in Nederland gewoond en gewerkt) stadje met de fiets makkelijk te doen. ( bij slagboom links af) burcht swany op kwartiertje lopen afstand.
Veel staanplaatsen wat de camping een klein dorpje maakt, maar niet vervelend. Een paar veldjes ( aan het meer) voor mensen die een of een paar dagen willen blijven. Schoon sanitair, rustige camping. Verse broodjes met (warme) gekookte eieren als ontbijt bij het kraampje te koop. Een prima camping als tussenstop of om Maagdenburg te bezoeken.
Prima camping als uitvalsbasis voor de stad, winkels, sauna, dierentuin, en recreatie aan het meer. Schoon sanitair, beveiliging, aardig personeel
Prima camping. Net sanitair en overige voorzieningen. Mooie omgeving. We komen uit de Balkanlanden en dan is het weer wennen aan de prijzen ;)
Mooie, goed verzorgde camping met mooi sanitair. Gratis wasmachine. Plekken nog weinig schaduw. Beheerder regelde voor ons de reservering voor de 8 trein. ( sargan 8) Stadje Zlstibor is dichtbij en heel toeristisch .
Sitecode: 19492
Goede basis camping. Zeer vriendelijke beheerders. Sanitair is schoon, Loosplaats voor chemisch toilet ligt wat onhandig op steile helling. WiFi op de hele camping. Goede uitvalsbasis voor de omgeving
Fijne camping met zwembad. Weinig schaduwplekken maar wel een parkje waar het goed toeven is. Aangrenzend restaurant heeft lekker eten in een mooie tuin. Dichtbij het centrum. Prima verblijf . Wc's zouden iets vaker schoongemaakt mogen worden. Douches lekker warm/koud .
Sitecode: 19676
Super vriendelijke eigenaren. Ze doen alles om het je naar de zin te maken. Superschoon sanitair, lekkere warme douche. Plekken met en zonder schaduw. Ongelooflijk dat ze dit naast hun baan doen. Fietsen naar Butrint is iets pittig maar goed te doen.
Super vriendelijke gastvrouw. Heerlijk simpele maaltijd gegeten in de taverne. De tijd lijkt er stil te hebben gestaan. WiFi bij het restaurant. De naam van de taverne verwijst naar de jongensschool wat het gebouw vroeger was. Een aanrader voor iedereen die stilte en natuur zoekt.
Prima camping, heeerlijk warme douches. Wij zijn met gewone stadsfietsen naar het hoogste klooster gefietst. Om 8 uur vertrokken en om 9 uur waren we er. Wel zeer pittig fietsen maar best te doen.
Aardige ( oude) eigenaar. De prijs is gestegen naar 7 euro incl stroom. Prima plek om een nachtje te staan. Behalve stroom en water geen voorzieningen. Op dinsdag zijn veel restaurantjes vroeg gesloten. Prima gegeten bij de plaatselijke friettent ( Olivia) op het hoekje.
Sitecode: 20087
Heerlijk plekje. Warme douche, prima toilet hoewel die iets vaker schoongemaakt mag worden als er veel campers zijn. Fantastisch lekker eten. Voor 20 euro privé taxi heen en terug naar Ohrid. En die gratis koffie geeft je een welkom gevoel. Een eigenaar met nog veel plannen! Aanbevelenswaardig
Sitecode: 19493
Grote plaatsen. Lekker veel ruimte. Schoon sanitair. Prima restaurant. Vriendelijk personeel. Met recht een top resort. Je waant je niet in Albanie. Trip naar Theth aan te raden.
De plek waar we staan is een 9. We staan bij het water met een afgeschermd stukje "tuin" Sanitair maakt het een 7. Het is prima schoongehouden, douche is lekker warm , maar de behuizing is wat primitief. Fietstocht naar Kotor is zeker aan te bevelen!! Prachtig! De lange route wel druk door het verkeer, met de boot en de korte route stuk stiller.
Prachtig gelegen camping aan het strand. Sanitair wordt perfect schoon gehouden. Drie prijscategorien , aan het water staan betaal je meer. Wij stonden er met acsi/korting. Prachtig plekje. Wel veel geluiden van verkeer en scheepswerf maar op zich hadden we daar geen last van
Prima uitvalsbasis voor de stad. Met de fiets prima te doen (zo'n drie kwartier naar het centrum) wc's schoon, douche lekker warm. Wij stonden op een luxe plaats dicht bij receptie en hadden daardoor WiFi in de camper. Handig.
Vanwege de wisselende beoordelingen hebben wij besloten een b&b te reserveren