@JosienPapavoine
- 2016
Mei 2026
wat een prachtige camping ! wij stonden op nummer 27 en hadden de pech dat er ‘s nachts om half vijf een cruiseschip aanlegde . een uur durend hels kabaal en een verstoorde nachtrust . vreselijk .
prachtige plek . schoon . Ubeda goed te fietsen . Sabiote zelf ook interessant en een geweldige olijfolie tour te reserveren op een half uurtje rijden oleoturismojaen.com
Die derde ster is vanwege de locatie, fantastisch als je de via verde wil fietsen . die overigens de moeite waard is . De camperplaats zelf is basic. personeel niet vriendelijk niet onvriendelijk . sanitair primitief . invaliden douche heerlijke douchestraal :)
we werden zeer vriendelijk ontvangen. toen we de bustijden naar Cordoba vroegen kregen we direct een briefje met de tijden en uitleg over het aanhouden van d’r bus ( overigens gaat de bus maar 4 of 5 keer per dag door de week en in het weekend nog minder ) een grote Dia was op fietsafstand . De toiletten en douches werden goed schoongehouden en het was heerlijk rustig. de camper stond op grind . veel vakantie hutjes maar die waren leeg
prima camping voor een paar dagen . sanitair was schoon maar rook niet fris . grote supermarkt vlakbij ( ook Action, declathon en IKEA) receptie zakelijk bus naar Sevilla stopt vlakbij
sanitair is schoon maar verwaarloosd. Kranen los op wasbak , bril scheef op toilet, geen zeep. terras is heerlijk. een Spaanse familie camping . Toen wij er waren was er ook een animatie voor de jeugd dus op gezette tijden schaldde er harde muziek over de camping . maar vijf minuten maar toch …
wat een heerlijke camping . sanitair is schoon en goed onderhouden, douches top, receptie vriendelijk, lekker restaurant . wat wil een mens nog meer
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Prachtige plek met schitterend uitzicht. De prijs was 25 euro per nacht . Vriendelijk ontvangen. De ( korte) weg er naar toe was wat hobbelig en steil. ( sla de doodlopende weg , zie foto ) douches en wc nieuw en schoon . maar weinig en krap voor de hoeveelheid mensen . plekken zelf waren ook niet ruim . Met de bus naar Malaga prima te doen hoewel de bus niet vaak gaat
Heel vriendelijke en behulpzame receptie. ook in het restaurant en bar vriendelijke mensen. sanitair is schoon en ruim . camping plaatsen trouwens ook. met de fiets naar het dorpje prima te doen . ( lopend kan ook) zelfs het water uit de kraan is goed van smaak :) . we komen hier echt tot rust . je hoort de snelweg wel maar wij hebben er geen last van