@Josmaria
Lid van Campercontact sinds 2020
Prima plaats om te overnachten. Ligt op een industrieterrein. Overdag druk met bezoekers van supermarkt. Trein rijd inderdaad heel de dag door, weinig last van ondervonden 's nachts. Plaats is 's avonds goed verlicht en rustig. Water tanken en lozen is mogelijk en gratis. Geen stroom voorziening. Fijne plaats als je vroeg bij de boot in Ancona moet zijn .
nette plaats ruimte genoeg . betalen bij het pondje . goedkoop tankstation om de hoek
vieze plek rommelig veel caravans. niet uitnodigend. Maar weer doorgereden . 1 ster voor de voorzieningen
prima voor een nachtstop. En muggen ach ja die zijn overal met water in de buurt. aardige beheerder. anno 2019 nog steeds €10 voor camper met 2 personen en hond. gratis water en lozen vuil water en afval .
Net bij deze camping geweest. Ze willen je paspoort houden als je te voet naar de camper plaats wilt gaan kijken. Als ik een kopie wil geven gaan ze niet akkoord. De norse eigenaar zegt paspoort of vertrek maar. Dat hebben we dus maar gedaan. Ik laat nergens mijn paspoort achter, i.v.m. eventuele fraude. Erg jammer, het gaat ze te goed