@JosvanDuren
- 2017
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Aan de rand van een parkeerplaats Goede plek voor een tussenstop, een hapje en een mooie wandeling door de altstad
Geweldige plek in het buitengebied, zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar Geen toilet of douches, maar dat hebben we zelf aan boord. Wel toilet te legen. 4 nachten heel prettig gestaan
Je kunt geluk hebben en vlak aan zee staan, maar de vaste plekken zijn erg rommelig en geven de camping een wat vervallen indruk. Water innemen en lozen op de grote parkeerplaats. Prijs 26 per nacht. Ze staan wel in de Acsi gids maar dat is alleen " om klanten te lokken ", men geeft geen korting
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Goede, gratis douches. Heerlijk gegeten bij het restaurant. Door de ligging naast een doorgaande weg wel veel geluidsoverlast. 3 kilometer vanaf het prachtige stadje na een pittige klim.
2023
mooi zwembad, gedateerd sanitair. ruime plaatsen maar te duur voor hetgeen je afneemt. Buiten het seizoen 34 euro per nacht, dus snel door naar Gartnerhof, 21 per nacht inclusief alles en met zwembad
2022
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

rustige cp op asfalt. Tot 22.00 uur hangjeugd, daarna stil. Niet echt last van gehad. Goede los mogelijkheden grijs water en inname drinkwater, gratis Prima om het mooie stadje te bezichtigen, de rit hier naartoe was sensationeel
nette camping, ruime plaatsen beneden. Chemisch toilet alleen boven, dus sjouwen. Stad op kwartiertje fietsen, wel klimmen en dalen Mid seizoen nog 40 Euro, eigenlijk teveel.
geweldige ligging aan de poort van de Hoge Kempen. 20,00 inclusief water en stroom op de locatie. Toilet en douche van basic kwaliteit, maar prima. Geluid van de weg is hoorbaar maar ook wel te doen.