@JosvanRens
Muzikant, grote vakantie, levensgenieter đ¶đ
- 2011
Hartje winter, alleen met de zee. Een klein stadje. Een mooie wandeling over het kiezelstrand. Minder is meer.
Mooie en schone plek naast het zwembad. Er is niets, dat is voor ons prima, minder is meer. bakker en horeca op loopafstand.
8 juli 2025 GESLOTEN!!!
8 juli 2025 deze is te koop, oftewel gesloten.
Sitecode: 20939
mooie plek op mooie lokatie. heerlijk rustig en vriendelijke en behulpzame beheerders. Wij zetten deze bij de favorieten. groet Gerdy en Jos
klein, fijn, helaas op 27 december geen gebruik van sanitaire voorzieningen omdat er geen verwarming is. omdat we 95% off-grid reizen was dit juist de hoofdreden hiernaartoe te gaan. Drinkwater innemen 𫣠Verder alles okidoki.
de coördinaten kloppen niet. vanuit het dal rijdende bij bord SchtĂŒtzenhaus linksaf. nieuw aangelegde smalle weg.
Er wordt gevraagd of je Brits Stop lid bent? Nee dus, dan geen overnachting. Ik ben NKC lid, bij het laten zien van lidmaatschapsnummer alsnog okay. heerlijk gegeten, fijne bediening. minpuntje is de drukke weg.
Parkeren en overnachten op de parkeerplaats geen probleem. vriendelijke uitbaters. Lekker gegeten en aan de overkant van de weg het oude dorpje.
Hoewel er geen douches en wcâs zijn, we hebben die aan boord, is dit een geweldige minicamping. gastvrije ontvangst en op loopafstand (20m) van het strand. voor ons vijf sterren.
wie goed doet, goed ontmoet. Fijne gastvrije beheerder. zoveel mensen zoveel wensen.
240428 momenteel gratis. Restaurant op zondag dicht. Rustige cp zonder service. voor ons prima, rust en groen.
Let op; navigatie klopt niet. Cp ligt in het park. Niet alleen buscampers, campers tot 8 meter. Fijne plek.
mooie plek, helaas momenteel gesloten wegens vakantie.
circa tien jaar geleden waren we ook hier. nog steeds een oase van rust. er is niets, meer moet dat niet zijn.
Rustige plek. Prachtige baseliek en top restaurant om de hoek.
fijne plek, vriendelijke ontvangst. WC legen niet mogelijk. Wel stroom. grijswater via regenwaterput.
let op, dit adres klopt niet. het juiste adres is; Butterberg 1, 01877 Bischofswerda, Duitsland. De overige info klopt.
er is niets, er is alles. heerlijke wandelingen. cp naast michelin restaurant. op woensdag en donderdag dicht helaas. in het kerkje een kolonie van <600 vleermuizen, via cam qr code te bekijken
wij houden van ouwe meuk, gastvrijheid en eenvoud. na vijf jaar weer terug en nog meer van alles in dit openluchtmuseum.
heel mooie lokatie. prijs is verhoogd naar âŹ15,- douchen? douchekop is stuk en koude onfrisse ruimte. voor dit geld mag eea beter.
heerlijke cp naast voetbalveld. mooi uitzicht op de bergen. meer hoeft het niet te zijn.
Als je van niets houdt is er niets mooiers.
Sitecode: 19008
respect voor de relatief jonge beheerders van camping zowel als restaurant. terwijl de âoudeâ cultuur nog schemert nodigt de jeugd uit. mooi! graag tot een volgende keer.
inrit camperplek is rechts naast parking met blauwe bewegwijzering aangegeven. gewoon inrijden en je komt vanzelf bij het grasveld. circa 8 plaatsen. redelijk vlak. drinkwaterpunt aanwezig. verder niets dan rust en een mooi rustiek dorpje.
31 december 2021. Deze site is gesloten. Inrijden niet aanbevolen vanwege extreme helling en slechte verharding. sympathiek jong stel wist ons te vertellen dat ze geen gasten meer ontvangen.
Jammer dat sommigen schrijven deze plek te duur te vinden. Dit is een bedrijf! Gun deze mensen een stukje omzet of rijdt door. Vanaf deze mooie plek de Altstadt bezocht. Authentiek oud met tekst en uitleg bij vele panden via infoborden.
heerlijk rustige mooie plek. eenvoudig visrestaurant, cash betalen. lekker gegeten.
rust en een privé tour in het heimatmuseum door een heel vriendelijk en gastvrij lid van gelijknamige vereniging. dan een rondje kasteel. vogeltuin (achter draad?) en het bomenpark inclusief quote van Goethe.
zo een mooie plek vinden we zelden en toch telkens weer. vriendelijke en gastvrije beheerster. 10 mei hier en nu.
mooi terrein, direct in de natuur. alles is voorhanden, wat er niet is hebben wij niet nodig.
heerlijk rustige plek in het groen. uitgebreid assortiment in het winkeltje. fijne mensen, mooi
mooie en rustige plek. slechte wifi, prima houden zo. buiten is analoogđŸ
Naast de goed verzorgde site ook zeer gastvriendelijke ontvangst met paasontbijt op een stok. Rustige omgeving. fijn.
Bijzonder mooi dorpje. Over de brug rechts na circa 80 meter Italiaans restaurant met heerlijke pizzaâs. Wel langs een weg voor ons goed te doen. Bakker tegenover, top.
Schitterende locatie. Vriendelijke beheerster. Veel kanovaarders. Echte natuurcamping met gelegenheid tot kampvuur maken. Beneden in de vallei kiezelstrandje. Wij houden van plekken als deze: rust in de natuur.
Mooie plek, fijn sanitair. Zandweg inrijden en bordjes âOase Halogyâ volgen. Helaas héél veel en vervelende muggen en vliegen.
Gesloten en aan de begroeien te zien al wat langer helaas.
Mooi verzorgde lokatie naast kinderboerderij, speeltuin en mini stoomtreintje. Lokale kaart in restaurant met aardige uitbater. Onder sterrenhemel overnacht, geweldig rustig en fijn.
Superfijne app. We gebruiken deze al vanaf de eerste dag dat hij âuitâ is. Wat is mis is een ârouteâ link naar mijn TomTom navigatiesysteem. Maar daar kunnen we mee leven. En routeđ
Heerlijk relaxen, vriendelijke gastgevers. 700 mtr van het Reindersmeer. Wandelroutes genoeg.
Late aankomst geen probleem. Mooie plek onder de heel oude beukenbomen. Heerlijke plek, gastvrije eigenaren, verse eitjes. Wij hebben weinig nodig. Fijn zo.
Heerlijk rustige locatie. Stroom werkt. Geen bakker of winkels meer in het dorp. Buurdorp Coussey restaurants maar geen gastvrijheid op maandagavond. Bezoek aan baselik Jaenne dâArc de moeite waard.
Mooie rustige locatie bij een Auberge en kleine camping aan een ven. Alles is er en alles is gedateerd, jammer.
Fijne plek op loopafstand van centrum. Alle voorzieningen tegen redelijke vergoeding.
Zeer mooie uitzicht locatie. Voorzieningenzuil buiten werking.
Zo heerlijk rustig. Wildpark gratis toegang. Toilet mooi en open. Restaurant vanaf 12:00u. Di & wo rustdagen. Wie doet je watđ
Stelt niets voor, geen bos. Doorgereden
Wij werden zeer aangenaam verrast door de gastvriendelijke beheerder en de heel mooie uitzichten. Er is verder niets behalve Genieten met een zachte G. Heel fijn sanitair en stilte ...
Heerlijk, voor wie minder méér vindt, wij dus en jij wellicht ook!?!
Als je net als wij houdt van rust, natuur en lekker eten en drinken, dan ben je hier op de goede plek. Heerlijk en de mooiste wandelroutes nabij
Schitterende locatie in Lahntal vlakbij de bron van de Lahn. Circa 4 km wandeling. Mooi sprookjesachtig hotel. Uitgebreide kaart. Prijzig maak lekker en een beleving!
Top locatie, fijne bediengen en heerlijk gegeten. Het lijkt alsof ze dicht zijn, echter loop naar de deur en meld je even. De rest gaat vanzelfđđ» stroom âŹ2,50 Wie doet je watâš
Als je net als wij van rust houdt, lekker eten, mooie wandeling in nabije omgeving, gebruik van toilet in de pub en last but not least; gastvrije uitbaters, dan is dit de juiste overnachting plek.
Zeer vriendelijk oude dame ontving ons en haar man leidde ons naar de plek. Alles is netjes verzorgd. Schitterend uitzicht. Eerst Salisbury bezoeken en dan hier overnachten is aanrader.
Fijne ontvangst. Alles goed verzorgd.
Sitecode: 20346
Mooie rustige plek. Prachtige natuur als je achter de voetbalvelden rechts het bos ingaat. Pfilgerweg.
4 janâ18 Lekker rustige plek aan de rivier. Vriendelijke havenmeester die ons meldt, dat de eerste maand gratis is. Zo lang blijven we nietđ€Ł
Maandag en dinsdag restaurant gesloten.
Mooi oud stadje aan de Main. Oudste herberg 'Riessen' tapt uitzonderlijk lekker bier. Standplaats naast zwembad is gratis zonder faciliteiten. 10 minuten lopen naar centrum.
Let op, de ingang is vanuit de hoofdstraat links naast het coopgebouw. De routeplanner verwijst naar oude achterom ingang. Geen nood maar wel lastig.