@JottEnn
- 2020
- Hobby Optima ONTOUR T65 HFL
- 2020
Deze plek laat niets te wensen over. Geweldige locatie en geweldige faciliteiten. We voelden ons zeer comfortabel!
alles zoals beschreven. 6 plaatsen met stroom en verder een enorme parkeerplaats.
Het “voorste” gedeelte (voor niet-langdurig kampeerders) is vlak en volledig bedekt met gras. Het “achterste” gedeelte (voor langdurig kampeerders) maakt een zeer “rare” en onverzorgde indruk. Misschien komt het door het einde van het seizoen, maar dat klopt niet. Toch voelden we ons op ons gemak. Sanitair etc. alles is in orde.
Sitecode: 20913
Echt goed voor één nacht. Alles is wat ouder maar functioneel en schoon. U kunt geen reserveringen reserveren vóór uw aankomst.
Precies goed voor ons voor één nacht. Alles is aanwezig behalve grijswaterafvoer.
Sitecode: 20920
Geweldige plek, vriendelijk personeel, prima sanitair en alles wat het hartje van een kampeerder begeert. Wij zouden terugkomen!
Om de hoek van de camping… gratis en makkelijk te bereiken
Voor ons was het de perfecte “doorreisplek” voor één nacht. Sanitair wat simpel maar schoon. Anders was alles goed!
Geweldige plek, vriendelijk personeel en alles wat het hart van een kampeerder nodig heeft. wij zouden terugkomen.
Perfect voor één nacht... eenvoudig maar alles functioneel... WiFi is geweldig en het Santa Village ligt voor de deur (300 meter).
Een parel als camping! Super rustig, zeer goed onderhouden en geweldige plaatsen op gras. We komen zeker terug!
Alles zoals beschreven... u kunt het beste vooraf online reserveren/reserveren. Het is ongeveer 5 km fietsen naar de "Kleine Zeemeermin". Wij hebben met 2 pers. (Incl. 7m WoMo en elektriciteit) 255DKK (34.69€) betaald. Eigenlijk te duur (naar mijn gevoel) maar de locatie is onverslaanbaar!
Geweldige en goed verzorgde plek. Of het nu onder bomen was of vrij, alles was in orde. Sanitair is een beetje oud maar absoluut prima! We betaalden 440SEK voor één nacht (2 personen, WoMo 7m, 2xdouches, elektriciteit).
Eén ster aftrek omdat voor de prijs alle sanitaire voorzieningen zouden moeten zijn en niet slechts een paar. Alles is functioneel maar erg oud. Je hebt de chipkaart nodig voor elke activiteit (toilet, afwassen, enz...) wat wel een beetje vervelend is. Maar we zouden terugkomen!
Absoluut aan te bevelen plek ... schoon, vlak en ongecompliceerd. Tussen rotsmassief en waterval.
De ligging voor de Preikestolen is natuurlijk geweldig. Maar ik zou hier niet langer dan één nacht willen blijven. Tip: als je stroom nodig hebt, kom dan iets eerder. Anders zouden veel/alle stopcontacten op de mooie pleinen al bezet kunnen zijn.
zeer schone en goed onderhouden plaats. Receptie erg aardig en Duits sprekend. Sanitair is ongeëvenaard... absoluut geweldig!
De eigenaar is erg vriendelijk en de plaats ligt op een geweldige locatie. Klein maar fijn en toch rustig. Alles was schoon en zeer uitnodigend! We zullen terugkomen!
Super verzorgde plek. Schoon sanitair en direct aan het water. Alles is aanwezig voor gezinnen ... van het zwembad tot de speeltuin.
Kleine camping die bij uitstek geschikt is voor MTB-tochten. Schoon en vriendelijk, maar een beetje oud.
De plaats was niet slecht en niet goed. “Eigenlijk” ontbrak er niets, maar je merkt de jaren die de plaats achter je heeft. De ruimte was voor ons te klein, te krap en we voelden ons er niet echt thuis. Vanuit mijn oogpunt is het meer een "doorgangsplaats" voor één nacht.
Geweldige grote camping. De plaatsen zijn niet genummerd of vast. Je kunt staan waar je wilt en waar er ruimte is. We kwamen met een stacaravan (7,00 m) en de meeste plaatsen waren horizontaal (+/- een paar graden) of niets dat niet kon worden gecompenseerd met normale wiggen. Douche en toilet zeer schoon, ongeacht het tijdstip van de dag! We komen zeker terug!
De beste app van allemaal!
Erg mooie plek. Wasplaats zeer modern en uitnodigend. Gastronomie en een paar kleine dingen zijn nog in aanbouw, maar we voelden ons heel comfortabel. Uiterst vriendelijke operators. We komen zeker terug!
Vriendelijke, schone en geweldige locatie. Graag weer!
Sterk aanbevolen. Er is net een eigendomsoverdracht geweest en de nieuwe eigenaren vernieuwen hier bijna alles. Het eerste washuis (van de vier) is al volledig opnieuw ontworpen en gebouwd. Douches zijn altijd bij de prijs inbegrepen.