@JovaWa
- 2021
Wat een geweldige plek! Echt een aanrader voor kleine campers (tot 6 1/2 m). We stonden met onze camper tussen de druivenstruiken en olijfbomen. In de avond hebben we genoten van een diner, met lokale lekkernijen, door Angelo bereid. Vanaf de wijngaard ben je met 10 minuten fietsen bij het treinstation, waarna je met de trein in 30 minuten naar Florence reist. De zonsondergang maakte het plaatje compleet. Wij komen graag een keertje terug.
Geweldige en rustige overnachtingsplek. Heel netjes, met alle voorzieningen. Wij verblijven hier nu voor de tweede keer.
Mooie grote camping op een heuvel bij Bouillon. Wel plek om wc te legen, niet om het grijs water te lozen en water te vullen.
Gratis overnachtingsplek op de parkeerplaats bij de brouwerij. Geen voorzieningen. Restaurant Valley Achouffe (op 250 meter) is een aanrader.
Sitecode: 161957
Prima overnachtingsplek bij Dinant, op slechts 5 minuten fietsafstand van het centrum. Wel wat lastig te vinden. Neem heuvel op richting de Citadel de eerste weg links.
Prima plek op fietsafstand van de stad. (Al is fietsen in Praag best een uitdaging.) Kom je vroeg, heb je de meeste kans op een ruimere plek met uitzicht.
Prima camping dicht bij de stad. Met de fiets is de stad goed bereikbaar. Verharde plekken. Voor grote campers wellicht wat weinig ruimte.
Geweldig mooie camping, met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ruime plaatsen met uitzicht op het meer.
Eenvoudige en erg gedateerde camping. Grasplekken met veel ruimte. Je mag zelf je plek kiezen. Met de camper opletten (bij regenweer) dat je nog weg kunt rijden. Kiosk op de camping met vers getapte biertjes is een aanrader.
Eenvoudige maar prima camping. Op het terrein zijn meerdere stroom plekken en tal van vuur plaatsen. Je mag zelf je plek uitkiezen. Dagelijks komt er iemand langs om geld op te halen. Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Het was er lekker rustig.
Gasthof Turm biedt een prima campingplek en restaurant. Heel dicht bij de snelweg en toch erg rustig en midden in het groen gelegen. Ideaal voor een tussenstop op doorreis. Alles is gedateerd, maar schoon en gastvrij.
Prachtige camperplek in de buurt van Luzern. Terwijl alle campingen in de omgeving vol zaten, hadden wij deze plek helemaal voor ons alleen. Tip; op de foto staat het juiste telefoonnummer vermeld.
Mooie camping aan het water. Vriendelijk ontvangst. Je overnacht tussen de seizoenplekken.
Prachtige plek aan het water in een rustige jachthaven. Met een heerlijk visrestaurant op loopafstand.
Wat een fantastische plek is dit! Prachtig rustige plek onder de notenboom. Echt een aanrader.