@Jowize
Lid van Campercontact sinds 2020
2023
Een plaats kost nu € 10,70. Voor de toegang moet je bij de automaat een 'pass'étapes' kopen à € 5, die toegang geeft tot 400 CP's in Europa. Het aanmaken van een account kostte nogal wat moeite. 2x Telefonisch contact gehad met de organisatie. Uiteindelijk kon met de creditcardgegevens worden betaald en kon alsnog via de automaat een card worden uitgegeven en ontving ik diverse mailtjes ter bevestiging.
2022
Sitecode: 20072
Prachtige plaats tussen de (spoor)wegen verrassend. Hartelijke ontvangst en heerlijk gegeten in de prijzen winnende pizzeria. Leuk geholpen met allerlei suggesties bij het menu.
slecht geregeld. Zou geopend zijn vanaf 1 mei, maar bij aankomst op 11 mei zat alles potdicht.
2020
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Waarschijnlijk is de cp uitgebreid. Er zijn nu ca. 10 grote plaatsen naast de eerder genoemde krappe plekken. Daar is ruimte genoeg, maar geen schaduw. Mooi uitzicht op de velden ,Het is hier aangenaam vertoeven. Wij betaalden € 15,60 incl. belastingen voor de grote plaats. Geen idee of een kleine plaats minder kost.
We waren de enige campergasten bij dit gasthof en we stonden op de kleine parkeerplaats, maar hebben wel bezit genomen van een plekje in de tuin. Hartelijk onthaal en het heerlijk gegeten van biologisce producten van eigen teelt.
Gezien de voorzieningen is € 20 aan de hoge kant, maar alles werkt en het is een aangenaam terrein. En de hartelijke ontvangst met de zelfgestookte grappa bij een leuk gesprek is onbetaalbaar.
Volg vooral niet zomaar je navigatiesysteem! Wij belandden in een zeer smalle, zeer steile straat met gladde natte kinderkopjes. Ondanks het eenrichtingverkeer moesten wij terug door de veroorzaakte chaos. Volg vanaf de zuidelijke M5 de weg richting Trebević. Dan kom je op deze mooie cp en word je hartelijk ontvangen. Bezoek van de stad viel enigszins in duigen. Veel gesloten aan einde van Ramadan
Ondernemende eigenaar die het de gasten heel erg naar de zin probeert te maken. Mooi en ruim terrein in een prachtige omgeving. Hartelijke ontvangst, goed gegeten.