@Joy22

Welke onzin. Hier is slechts een snack

Heel aardig. Zeer aardige operator en ik zou graag terugkomen

Deze plek is woekerrente! Twee mensen (ik was er in juni), een hond, 5,40 m WoMo en 52 € betaald. Sta dicht bij elkaar en geen korting ondanks een lid van ACSI met wie er een coöperatie is. Nooit meer. Toiletten en douches schoon

De bestaat niet

Geweldig voor een pauze. Voor een nacht. Zonder zorg. Het is slechts een parkeerplaats voor alleen bestelwagens

Een oude, goed onderhouden en rustige mooie plek. Honden zijn welkom, kinderen zijn welkom en elk perceel heeft een eigen badkamer. De badkamers zijn erg schoon. De sfeer is super gezellig door de oude bomen en omdat iedereen heel vriendelijk is. Een echte aanrader als je rust en stilte wilt

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Deze plaats is alleen geopend tijdens kantooruren! Ma tot vrijdag

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Plaats is geweldig, maar gesloten in december !!!

Het personeel, het contact erg leuk. De plaats helemaal luid, omdat hij direct aan de snelweg ligt. Het toilet ruikt, de sanitaire voorzieningen volledig verouderd, maar schoon. De prijs van de plaats te hoog! 17 € voor hond, mens, camper met elektriciteit vast tarief (3 €) voor een nacht totaal 17 €. Water inbegrepen. Douches ook.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Voor een weekend aan zee is geweldig!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Hier kun je alleen staan als een beurs plaatsvindt. Anders is het parkeren gesloten

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Hier kun je alleen staan als er een beurs plaatsvindt. Anders is het parkeren gesloten

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Ik hou van het concept van samenkomen met het zwembad. Toch is het te duur en op het veld lijkt het op een sardine. En de douche kost extra ondanks de prijs

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

V + E geweldig en bij de prijs inbegrepen. Douches kosten extra, omdat het bronwater prepared, vriendelijke groundskeeper en direct aan de Main is voorbereid. Echter, een punt aftrek, omdat de plaats te wijten is aan de vallei, vanaf straat. Stadsmensen zullen het waarschijnlijk niet merken 😎

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Helaas was de wasplaats afgesloten. Broodjesservice is er alleen op bepaalde tijden. Dat was dom. Ook dat er niemand was... We zijn vervolgens verder gegaan. Daarom ook maar 6 van de 10 sterren.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Een aangename rustige plek. Helaas zijn ze renovatie van het restaurant tot medio / eind januari 2018. anders idyllische

De plek zelf is geweldig. De verwijdering is vreemd, want het gaat via een putdeksel. Niet slim 🤔