@Joyce13
mooie camperplekken met picknicktafels. prachtig sanitair . Xanten en het archeologisch museum is ca 20 minuten fietsen
Wij konden met de camper ook bij de beek staan, supermooi. Voor wie het belangrijk vind: er is nauwelijks internet bereik en de WiFi is heel slecht
Faciliteiten zijn er wel, maar is wel een beetje behelpen. Wc, douche, urinoir en wasbak in 1 hok. Douchen kost 1 euro. Vuilwater kun je niet lozen en schoon water alleen te halen met een gieter. Toch een 8 vanwege de fantastische plek en het vriendelijke echtpaar.
Prima gratis plek, worden ivm Corona maar 3 campers toegestaan. Stroom doet het wel.
Mooi zicht op zee, plekken zijn verruimd ivm Corona, zijn er nu ca 30. Neem voldoende muntgeld mee, onze pasjes deden het niet in de automaat. Een paar extra prullenbakken zou handig zijn. Marine museum is een aanrader.
Beetje rare plek. Je betaald 8 pond voor een overnachting. Wij zijn doorgereden.
Prima camping, mooie ruime plekken. Wij betaalden 22 pond, douches 20 pence. Grote outlet op loopafstand.
Mooie grote parkeerplaats, prachtig uitzicht op zee. Er overnachten ook vrachtwagens en die gaan smorgens wel heel vroeg weg, 1 voor 1.
Weet niet zeker of dit een echte camperplaats is, lijkt meer een parkeerplaats voor watersporters. Heel mooi plekje aan het kanaal. Geen voorzieningen.
Hele mooie camping boven een baai. Het was nu (3 juni) al druk, dus reserveren is in het zomerseizoen wel aanbevolen. Prima restaurant/café. WiFi in het restaurant en bij de receptie.
Een 10 voor het uitzicht en de mooie plekken, maar een 4 voor het sanitair! Voor 27 pond verwacht je echt meer.
Prima plek voor een overnachting en een bezoekje aan kirkwall. Geen voorzieningen. Gratis.
Mooie rustige camping, wasmachine, droger tegen betaling.
Mooie camping, grote plaatsen met gras of grind. Prima sanitair, hele vriendelijke eigenaar.
Prima camping, aardige ontvangst. Sanitair is gedateerd maar wel schoon.
Prima camping, gedateerd sanitair, maar wel schoon