@Jrft
de juiste coördinaten van de kasteelparking zijn N 50.10288 E 19.57962. Goede camperparking met mooi uitzicht. toegangswegen nogal smal. Volg de pijlen kasteelruīne. wij betaalden 9 zloty voor 1 overnachting.
Stonden hier voor 1 nacht met camper, 70 zloty betaald. Is bewaakte parkeerplaats dichtbij centrum. jammer genoeg erg modderig en slechts 3 plaatsen die groot genoeg zijn voor camper. je krijgt maar een plaats voor de lengte van een personenwagen (40 zloty) en trek je plan. waarom ze je dan toelaten als er geen ruimte genoeg is ?? Als ze echt willen kunnen ze de ruimte anders indelen en kunnen er meer campers staan. Niet dus …
105 Zloty betaald voor camper en 2 personen, incl. elektriciteit. Rustige plaats op gras. vriendelijk onthaal (met behulp van vertaalapp) . sanitair wel verouderd. mooi centrum op 700 m wandelen.
goede camping, centrum ca 4,5 km en goed te fietsen via fietspaden langs het meer. wij betaalden 252 zloty voor 2 personen en gedurende 2 nachten
Sitecode: 42074
goede camping. mooie omgeving met vijver. betaalden 90 zloty voor 2 personen met electriciteit
waren hier op 13/05/23. zaak was gesloten.
onderstaande klopt volledig. hebben wel 240 zloty moeten betalen voor 2 nachten met electro en voor twee personen (coord. 54,3703 - 18.7298)
wij hebben 47,50 euro betaald voor 2 personen, incl. elektriciteit. Bij aankomst was alles volzet en hebben voor 1 nacht een kamer geboekt in het bijhorende hotel voor 46 euro . Dus de campingprijs was duurder ! wel prima ligging om naar Berlijn te fietsen en ook naar Spandau .
Rustige en mooie camperplaats. Vriendelijke uitbater, stonden hier van 11 tot 13 juli 2020