@JuSi
- 2010
Geweldige plek, supervriendelijke eigenaren, heerlijk eten. Prijs: €20, inclusief elektriciteit, water en toiletten. We komen graag terug.
Geweldige plek, zeer aardige havenmeester. Plaats is deels oneffen, maar dankzij de aanwezige opritten geen probleem. V/E, douche wc zeer schoon. Prijs alles in 15€
Topplaats, met alles wat we nodig hebben, schoon sanitair V/E onze plaats 10 €, wie elektriciteit nodig heeft 3 € per dag, water, toiletten en douche inbegrepen in de prijs. Van hieruit mooie fietstochten gemaakt. We komen graag terug.
Alles wat je nodig hebt is aanwezig, sanitair is super schoon. De havenmeester erg aardig en behulpzaam. Altijd blij om terug te komen.
Ook hier is het gewoon geweldig, alles past, prijs van € 15 voor de plaats met twee personen plus € 1,50 toeristenbelasting per persoon is echt niet te duur. Douches, toiletten, elektriciteit en WiFi zijn allemaal inbegrepen. We komen terug, geen vraag
Wederom een geweldige tijd hier doorgebracht met veel fietstochten. Heerlijk gegeten bij Ramses. De plaats heeft alles wat je nodig hebt, vooral een erg aardige en behulpzame havenmeester. Bedankt Jaap, tot de volgende keer.
Geweldige plek met alles wat je nodig hebt. Sanitair nieuw en superschoon. Het eten was geweldig (ster verdacht). De operators waren gewoon geweldig, erg aardig en behulpzaam. We komen terug, bedankt voor de geweldige tijd.