@Jubilada
- 2023
Wat een heerlijke plek, midden in de prachtige omgeving en fietsafstand naar het dorp. Wij hadden het geluk dat we konden verhuizen naar de "buitensingel", vrij uitzicht over de omgeving. Warme douche, warm water bij afwasplek. Kortom: alles is dik in orde. Een aanrader! ps. op de website is de beschikbaarheid te zien, maar de eigenaar vertelde dat er altijd nog wel wat te regelen valt mocht het vol zijn.
Geweldig en ruim sanitair, schoon! De campers worden krap ingedeeld, dicht naast elkaar. Pas op dat je niet onder de bomen geplaatst wordt. Het dak is een kleefboel van hars! Uitstekende locatie om Straatsburg per fiets te bezoeken, goede bewegwijzering . Wij zijn er 3 nachten geweest, €100,50 2pers.(1 nacht net stroom)
Geweldige plek. Je ziekt zelf een geschikte plek, wij staan langs het water, veel ruimte. electra &sani beschikbaar. Wij betalen €14.80 p.n. 2 personen zonder electra.
Heerlijke locatie op fietsafstand van het centrum. Ruime plaatsen. Toch slechts 3 ☆☆☆ omdat er weinig watertappunten zijn en het water van de douche veel te heet is. Vriendelijke ontvangst en een zeer veilige afgesloten terrein.
Vriendelijke ontvangst. Er zijn weinig plekken zonder electra, waardoor we moesten zoeken naar een zonnige plek. Sanitair prima verzorgd. De camping ligt op loopafstand van de stad aan de Moesel. Prima fietspad langs de rivier. Een aanrader!
Geweldig dat de gemeente Bragança deze camperplek beschikbaar stelt. Complimenten!
€29,- incl elec is echt te duur in het naseizoen. De maand november gesloten ivm vakantie.
Wat een vriendelijke, behulpzame mensen. We hadden probleem met de auto en alles werd gedaan om ons te helpen, super! Sanitair ruim voldoende, lekker hete douche. Ruime opstelplaats aan mooi natuurgebied. €26,= p.n.2pers incl elec.
We hebben hier 2 nachten gestaan, prachtige droge ruime plekken. Sanitair is nieuw, douche lekker warm Neem zo min mogelijk mee naar de douche want alles wordt nat. Sanitair zou iets grondiger schoongemaakt kunnen worden. Camping ligt aan een fiets-wandelroute langs de rivier, neem badpak mee voor de warmwaterbronnen. Uiterst vriendelijke beheerder, top!
Prima verblijf, 2 nachten €57,-. sanitair bij camperplekken 400-serie is uiterst eenvoudig en schoon maar iets verder lopen richting CC-gebied is een prachtig sanitairgebouw. Grote ruime plekken.
camping op loopafstand van de bushalte, promenade en restaurants. Relaxte sfeer, je zoekt zelf een plek uit. Sanitair was goed schoon. Wij betaalden in juni'24 voor 4 nachten 2pers met camper €127,00
Mooie kleinschalige camping. Klein zwembad met ligstoelen, alles super schoon. Muziek in het sanitairgedeelte is niet aan mij besteed, te luid en onnodig .
Grote camping met diverse prijs locaties. acsi locatie ligt iets verder van het zwembad. Geweldig mooi zwembad. Wij betaalden 3 nachten 7-10juni €76.80
Geweldige camping, super schoon. Personeel aanwezig om na iedere douche/afwasbeurt schoon te maken. ACSI wordt wel geaccepteerd , wij betaalden 5-7juni 2 nachten €55,.20
Mooie rustige camping. Ruime plekken gescheiden door heggen. Sanitair schoon en heet water, ook voor de afwas. Fietsafstand naar Perpignan etc. Ligt aan een meer met wandelpad . Een aanrader! ps was-en droogmachine aanwezig.
Goede camping, dicht bij de stad. De plekken goed afgescheiden waardoor verl privacy. In het najaar zorgen dat je op een zonnige plek staat! Sanitair was afdoende en de douche geeft een stevige straal warm water. Was-en droogmachine uitstekend, zelfs strijkbout aanwezig.
Ruime locatie, goed bereikbaar bij een charmant dorpje. (Intermarché en Spar en uiteraard een bakker waar de koffie super lekker was) Wandelgebied direct naast de deur. Jammer dat het sanitair was afgesloten m.u.v. 1 invalide- WC. Geen stroom. Fietsafstand naar Arles.
Vriendelijke ontvangst, ruime plekken gescheiden door n lage heg. Dicht bij de stad. Uitstekende WiFi. In de avond nauwelijks verlichting. Geen warm water bij afwasplek, geen toiletpapier en douches lauw.
Een uitstekende plek. Super schoon verzorgd sanitair. Ruime plek om af te wassen en er is zelfs een ruimte met een zithoek en een terras. Er is een automaat met huisgemaakte soep. Ook staat er een koelkast met drankjes, geld doe je in een enveloppe in de brievenbus. Geweldig toch!
Heerlijke plek aan de Moezel. Direct aan het fietspad en in de buurt van het stadje.