@JudieEnPeter
Mooie rustige locatie. € 8,- meer dan waard. Toiletten bij de toren. Stroom € 1,- per kw. Toiletten waren buiten gebruik sept. 2025. Mooi fietsen en wandelen vanaf de plek. helemaal top! Meer van dit.
Ligging van camping is geweldig. dat is ook vast de reden dat je de hoofdprijs moet betalen. Wij betalen in Sept. € 38,- voor een buscamper, 2 personen en een hond. voor 3 minuten douchen moet je een muntje van een euro kopen. Een wasje met de wasmachine kost je ongeveer € 2,- (50 cent per 30 min.). Droger nog eens dat bedrag. het sanitair was rond de koude oorlog al aan vervanging toe. camping zelf oerlelijk. Tenzij je perse moet, doorrijden
Vast een goede camping en de locatie is mooi. Maar honden zijn niet welkom
heerlijke camping direct aan de Soca Trail. Aardig meisje dat het beheer doet. Receptie is open tussen 16:00 en 19:00. Gewoon een plekje zoeken en later aanmelden als je buiten die tijden aankomt. Gedoe over aantal nachten hebben wij niet gehad, we zijn 2 nachten gebleven. Toiletten komen over alsof alles net nieuw is. Restaurant (niet geweest) aan de overkant van de weg. Camperservice aanwezig.
Mooie camperplek! Hele rustige plaats, 21 euro voor een camper, 2 personen en een hond. Ook nog volledige camperservice, stroom, schoon water, cassettetoilet kan geleegd worden en grijs water geloosd. Als je aankomt moet je even het nummer van de beheerder bellen. Hij neemt niet op maar was met 30 min op de camperplek. Je kan de uitrijslagboom optillen en zo kom je alvast binnen.
Even bij het gasthoff melden en € 10,- afrekenen. Wij hebben er ook een hapje gegeten. Je mag op de parkeerplaats een plekje uitzoeken. Uitstekende plek voor een overnachting en een wandeling.
Prachtige plek om een paar uur of een dag te vertoeven. Volgens ons niet de bedoeling dat hier overnacht wordt.
Zeer mooi en modern sanitair. zelfs met 10 man tegelijk nog warm water. Dit is feitelijk wel een camping eigenlijk. Voor de prijs vonden wij het ergerlijk dat voor stroom en ook voor camperservice apart betaald moet worden.
Geweldig mooie omgeving. prachtig om te wandelen en fietsen. We werden wakker gemaakt door een kakofonie van vogel gefluit en kwakende kikkers. Het betreft een normale parking, dus geen verdere faciliteiten.
Vreselijk vriendelijke beheerder. De locatie rechtvaardigt de prijs en is inclusief lozen van grijs water en verversen van vers water en verversen van de toilet cassette. Dorpje op plm 15 minuten lopen en verfrissende duik onderaan in het meer mogelijk. Toiletten lijken nog in aanbouw. Zijn wel keurig schoon, maar hier en daar ontbreekt nog een deur. Douche is op zonneboiler, maar wij hebben in de camper gedoucht.
deze camping is de verwezenlijking van onze ergste camping nachtmerry. Opzich misschien niet helemaal fair, want de ontvangst was keurig en alles ziet er netjes uit, maar wij zijn - na een rondje over de camping - direct weer uitgecheckt. eigenlijk betreft het een enorme terrassen parking waar je camper aan camper kan parkeren. Vast fijn als je Siena meerdere dagen wil bezoeken, maar de prijs van € 40,- per nacht vinden wij te hoog.
Geweldige plek om te overnachten. het uitzicht is fantastisch! Toen wij er waren stond er flink wat wind, klein stukje lager is de wind een stuk minder heftig. ‘s ochtends veel bezoekers van de pas. Fietsers motorrijders en auto’s die ook allemaal een plekje willen. Goed om niet al te lomp te parkeren dus. Een wandeling langs het stenen dorp (vanaf rifugio passo sella) is een echte aanrader. Is vanaf de parking te lopen (lastig parkeren aldaar)