@JudithJ
- 2021
- McLouis
- 2017
- Huren
Beste chemisch toilet leeg/ spoel mogelijkheid! Spreken ook Engels. Uitchecken om 11:00. Wij kregen een plek toegewezen. Douche €5,- per 16 min, tegoed met pasje via de receptie. Hondendouche. Sauna, leek gesloten. We kwamen om 18:00 aan, dus weinig gebruik gemaakt van de omgeving/ faciliteiten. Dan is €55,- (met 2 honden) wel kostbaar.
Hoog tokkie gehalte en motorclubs. Hondjes in tuin van vaste sta plaats worden met de tuinslang bewerkt omdat ze blaffen als wij langslopen… Veel vaste plekken. In het restaurant en ook op het terras buiten, zijn geen honden toegestaan. Er is een hondentuin, omheind grasveld. Als wij van tevoren de sfeer van de camping hadden geproefd, waren we er niet gaan staan. Om 22:45 nog harde muziek. Lekkere douche, goede faciliteiten.
Leuke mensen! We hebben een bootje gehuurd, €70,- voor een dag en de hondjes mochten mee. Supermarkt is een kleine buurtsuper met beperkt aanbod. We hebben geluncht bij het restaurant vlakbij (buffet) en pizza gehaald bij de pizzaria in de buurt. Veel honden op de camping. Lekkere muziek in het sanitair gebouw. De losse wc hokjes zijn hotelwaardig. Goede loos- en vul mogelijkheden.
Wij hebben hier een kopje koffie gedronken met wat lekkers. Vonden de sfeer heel relaxed. Helaas was er geen plek.
Water met slang, grijs water met gieter afvoeren. Douche is defect. bos op loopafstand. Met de honden mag je niet bij de Alpaca’s. Gemeenschappelijk grasveldje voor de campers. Winkeltje met ijsjes en spulletjes. We hadden een soort rondleiding/ Alpaca tour verwacht bij het park. Zwak 4G signaal. Rond schemer kleine steekmugjes. ‘s Avonds stond er een groepje nog lang te kletsen, geen last van gehad. 9 plekken.
40 kippen, 2 ganzen en 4 katten. Alles loopt los rond. Afgesloten uitlaatplaatsje voor honden waar ze los kunnen (niet al te groot). €20,- incl. stroom, water met gieter uit de kraan, douche, toilet, ruimte om af te wassen, gemeenschappelijke binnenruimte met magnetron, zwembad (net gevuld, nog veel te koud nu) en gemeenschappelijke BBQ om 18:30. Grijs water konden we niet lozen. Voor 12:00 terrein verlaten.
Op het veld zonder stroom stonden we met wijds uitzicht. Er was verder niemand. In € te betalen, 10, komt de vriendelijke meneer zelf ophalen. Praat goed Engels. Heerlijke plek, je kijkt uit over de weilanden. Heerlijk rustige omgeving. Onverhard pad ernaartoe, met steentjes, goed te doen met camper van 7,5 m. ‘S avonds 1 keer geluid van vuurpijl/ schot oid circa 21:45. ‘s Ochtends zagen we haasjes op het veld naast ons. Veel vogels.
ideaal. wc legen en vuil water. schoon water vullen én vuilnis. alles wat je nodig hebt 👍
Heel fijne vlek. Vlot reactie via e-mail. Wel grijs water lozen mogelijk in een bak (zie foto). Supermarkt op circa 5 km We stonden met 3 anderen. Camperplaats staat vanaf de weg goed aangegeven met bordjes, locatie op kaartje campercontact klopt goed. Veld er achter de hondjes uitgelaten. Pizza besteld met een bezorgdienst, die hadden moeite om het te vinden.
Er zijn 2 katten, kippen en bijenkasten. Wifi had bij onze plek geen bereik. Mr had een lang verlengsnoer voor stroom, handig. Bos op loopafstand voor wandelingen met de hond. Rustige plek. Vuilwater met gieters gedaan, wilden met onze camper (7.5 m) niet naar boven rijden, was smal. Stroom, water en lozen (ook toilet) allemaal gratis. Fijne plek en beheerders.
Slecht bereikbaar: reageert niet op email en bij telefonisch contact krijgen we voicemail. Dan maar een andere plek. Het is om voor ons, dus we gaan maar niet op de bonnefooi.