@JudithLo

Partners

Ford Anders Anders
Buscamper
Huren

Fijne camping aan de baai van Kotor. Zwemgelegenheid direct aan de overkant van de weg. Erg vriendelijke eigenaren. We kwamen laat aan, maar er werd nog een plekje voor ons gevonden. Weg ernaartoe is smal.

Mooie plek tussen de bergen. Leuk ingericht met speelplaats. Eenvoudig sanitair. Vriendelijke ontvangst.

Eenvoudige camping met mooi zicht op de bergen. Met een halfuurtje rijden zit je in de hoge bergen van Gran Sasso. Basic sanitair, maar heerlijke warme douche. Nog open half september, in tegenstelling tot andere campings in de regio.

Goed verzorgde en moderne camperplaats. Mooi gelegen tussen het dorp en het meer. Geen warm water, douche voor €0,50 ook koud. Automatische slagboom. Nog geopend half september (in tegenstelling tot veel andere plaatsen/campings in dit gebied).

Gesloten voor campers (18-09-2024)

Geweldige plaats bij agriturismo. Heerlijk zwembad, erg vriendelijke eigenaren, en goede wc+douche. Geen echte campingsfeer, je mag bij de agriturismo staan. Je kan daarentegen van de faciliteiten van de agriturismo gebruik maken (zwembad, ligbedjes, bar/restaurant).

Prima camperplaats voor bezoek aan Lecce. Alles wat je nodig hebt is er.

Restaurant dicht, wc+douche afgesloten. Lijkt niet meer in gebruik.

Een grote parkeerplaats op loopafstand van het centrum van Lecce. Voor overdag ideaal, maar niet geschikt om te overnachten.

Prachtige camperplaats in ongerept stukje natuur. Zeer vriendelijke beheerder. Prima faciliteiten voor zo'n plek midden in de natuur (wc, douche, elektriciteit, warm water, drinkbaar water, allemaal inbegrepen in de prijs).

Erg leuke kleinschalige camping, tussen de bergen van het Piva natuurpark. Goede uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. Vriendelijke mensen en prima voorzieningen, en heerlijk rustig. Toegangsweg naar de camping is inderdaad vanaf de weg even steil naar beneden, er is een alternatief weggetje weer omhoog.

Ideale ligging, je loopt zo naar de oude brug. Fijn terrasje om te zitten, met uitzicht op de brug. Zeer goed sanitair, vriendelijke mensen en camera bewaking. Supermarkt en bakker in dezelfde straat. Wel prijzig (€50,-) maar wij vonden het waard om de camper op een veilige plek in de stad te zetten.

Dit is alleen een parkeerplaats, waar veel toeringcar bussen staan. Leek ons geen prettige plek om met de camper te staan, dus we zijn doorgereden.

Prachtige plek aan de Una rivier. Goede uitvalsbasis voor wandelen en fietsen in het nationaal park. Erg leuke campingsfeer en super vriendelijke eigenaren. Sanitair eenvoudig. Lekker avondeten op de camping.

Camperplaats met een mooi uitzicht. Ideaal op weg naar de Plitvice meren. Koude douche.