@JudithdeJong
- 2010
Erg Vriendelijke eigenaar, wil het graag naar je zin maken. Sanitair goed en schoon. Omgeving erg mooi en stil! Vanaf de camping een leuke wandeling van +/_ 8 km. Leuk bar waar je wat kunt drinken en streek producten kunt kopen. Lekker afkoelen bij de rivier die langs de camping loopt. Ook Fietsen prima. wij wilde maar 1 nacht en zijn er 3 gebleven. Onze mening een aanrader.
Fijne camping, zwembad om af te koelen. vriendelijk personeel, netjes sanitair...plekken prima voor campers. Via verde dichtbij. dorp ook op loop en fiets afstand. Leuk om te bezoeken en een tapas te doen.
We hebben erg genoten van jullie prachtige plek! We waren gedwongen om 5 dagen te blijven i.v.m. tandartsbezoek maar dit was geen straf!! Door het ontvangst, de gastvrijheid en de ongedwongen relaxte sfeer en door jullie oprechtheid en warmte voelde we ons erg welkom. Bedankt Kim & Jaap & Brent.
voor een nacht prima, maar het lijkt wel een huttenkamp. Dicht bij ViaVerde, enigste voordeel.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Sitecode: 52090
Mooie nette camping met grote plekken. bij aankomst in de camper /caravan/auto tent rij staan als je niet gereserveerd hebt, en let op alleen als je gereserveerd hebt mag je gewoon "voorkruipen" voor de mensen die niet hebben gereserveerd!!! Zeer onvriendelijke ontvangst!! Prima voor 1 nacht om het chagerijn maar snel te vergeten! Al met al... persoonlijk voor ons goed te doen,.... 😉
Erg netjes ontvangen goede uitleg om overal te komen. Fijne schone douche /sanitair! Goed verblijf! Alles op loopafstand te bezoeken/bezichtigen. Al met al persoonlijk vonden wij het een heel goed tot perfect verblijf.
Sitecode: 61907
Persoonlijk prima camping voor 1 nachtje dicht bij het stadje. verouderd sanitair maar wel schoon! Wij hadden een aardige receptionist. Al met al voor ons prima.
2022
Prima camping voor een overnachting. Meer niet van verwachten.
Erg mooie camping, zeer vriendelijke eigenaren! Sanitair netjes en schoon. Leuke plekjes om te staan. Erg mooie dorpjes om op fiets afstand te bezoeken. Wij zijn 3 nachten gebleven en hebben ons zeer goed vermaakt. Aanrader.