@Juergen68
Lid van Campercontact sinds 2019
De locatie is geweldig. Direct aan het meer met 4 directe ingangen. 10 minuten naar de oude stad. De infrastructuur is geweldig. Uitstekend, goedkoop restaurant. Aparte pizzeria. Een bar in de buurt van het strand. Kleine supermarkt met geweldige selectie kaas, worst en wijn en Duitse kranten. Zwembad. Sanitaire voorzieningen top en schoon. Helaas een beetje duur.
Mijn beoordeling van 06/20/2018 Ik zou graag willen veranderen na alles wat daarna kwam tot 8 sterren. sorry
Zeer mooie grote plaats. Mooi verdeeld. Zeer vriendelijk welkom. Goede, schone sanitaire voorzieningen. Rustig, maar een beetje moeilijk te vinden (ondanks het bord). Ligt achter een grote poort. Bellen op de camping.
Zoals de naam al aangeeft, mini, maar erg leuk. Alles goed en schoon. Zee en restaurant op ongeveer 400 meter. 2019 eigen restaurant gepland. Eigenaar erg vriendelijk en spreekt goed Duits. € 13 voor campers, 2 personen, hond, elektriciteit, WiFi vinden we erg goedkoop.
Overnachten en Riga bezoeken op OK. Anders, zoals in de legbatterij met de eenvoudigste sanitaire voorzieningen. Positief dat de sightseeingbus naar het plein komt.
De plaats is gesloten. Jammer !!!
Zeer primitief en erg duur. € 26 voor campers en 2 personen. Immers, wifi.
Plaatsen op een glad weiland zonder onderverdeling. Sanitaire voorzieningen eenvoudig maar schoon. Geweldige plek. Wifi alleen in het restaurant. Korte weg naar het strand. Geweldig voor gezinnen met kinderen.
Geweldige locatie. Slechts 10 minuten. Naar het strand. Zeer vriendelijk personeel. Goed restaurant. Eenvoudige keuken en sanitair, maar nieuw en schoon. Helaas geen winkel. De plaatsen zijn meestal erg klein en moeilijk te besturen vanwege de bomen.
Grote, eenvoudige plek, alleen gescheiden door een bosje van het grote strand. Exploitant is erg vriendelijk en spreekt goed Engels. Sanitaire voorzieningen etc. Zeer eenvoudig. Buiten het seizoen zijn de winkel en het restaurant gesloten.
Mooie natuurplaats. Eenvoudig, maar erg schoon. Zeer vriendelijke eigenaar. Goed Engels en zeer goed Duits. Er is een kleine kiosk met alle benodigdheden en een eenvoudige eetgelegenheid naast de deur. Het strand is meer als 500 meter langs de hoofdweg.