@JuergenKorte
Als je op zoek bent naar een heerlijk, gezellig plekje direct aan de Ruhr, dan is dit de perfecte plek. Ik heb zelden zo'n mooie plek gezien 👍 Nieuwe douche en toilet * Uiterst vriendelijk * Zeer goed onderhouden camping * Goede bereikbaarheid * Of je nu wilt suppen, kanoën of fietsen * €41 inclusief elektriciteit voor een camper is een zeer redelijke prijs voor deze camping ***** Jürgen & Sonja maart 2026
Een droomplek 👍😎 Het naderen van de staanplaatsen is vrij steil maar de staanplaatsen zijn perfect met privacy. Faciliteit 👍 Restaurant van beide 👍 Water/elektriciteit ter plaatse. Sanitair 👍👍 we zaten op nummer 75 een echte droom 😎 We komen terug 🙏😎👍👌
Een geweldige plek. wij zaten op de eerste rij. 1.-8.7.23. Super eenmaal in het water. Restaurant ter plaatse is echt heerlijk! Een ster minder omdat er geen water is. Ofwel met een gieter of rijden naar de verwijdering 🤔 Zou op elk moment weer naar de plaats rijden 👍😎
Een mega CP met alles wat je nodig hebt. Wasplaatsen nieuw, een wordt momenteel gerenoveerd. echt geweldig! Er is voor elk wat wils op de staanplaatsen. Het is waar, de afstanden zijn lang, maar je bent op vakantie en hebt tijd. De 5e ster ontbreekt vanwege het strand. Kleine secties en erg druk. Graag weer****