@Juju1234
Lid van Campercontact sinds 2018
- 2017
- Iveco
- Buscamper
Voor een nacht kregen we een slechte en kleine parkeerplaats tussen twee caravans. Gratis strand ligt recht tegenover de camping. Veel goede restaurants in de omgeving. De manager kon ons in het Duits te woord staan. Sanitaire voorzieningen zijn zeer eenvoudig en oud. Toiletspoeling erg zwak, 's nachts ruikt het naar gas en is het trein- en autoverkeer luid.

Sitecode: 72068
Eenvoudige camping met oud sanitair. Toiletten zijn even wennen, maar ze zijn schoon. Douches met warm water zijn beschikbaar. De toegang tot het strand is aan de overkant van de straat en ideaal om te zwemmen met een kind / baby. Wij betalen € 35 per nacht voor ons en onze camper (inclusief elektriciteit). De weg hier was een beetje hobbelig maar beheersbaar. Op weg naar Marina di Pisa kun je wandelen en wandelen in de zonsondergang
Leuke plek met een geweldig uitzicht op de zee. Water + watervoorziening beschikbaar. Vismarkt, bakker en strand op loopafstand.
De nacht na een lange rit is genoeg. Dank aan trein en drukke straat maar niet meer.