@Jules-Pieter
Sitecode: 19389
Top plek bij mooie echte Spaanse stad en speeltuintje. wel heel warm. Gebouwen er omheen een beetje getto maar wel echt Spaans en ‘s avonds veel reuring in t speeltuintje. Politie houdt t streng in de gaten of er camping gedrag is of er water gelekt wordt. Wij staan op de zwarte lijst :)
Goede camping dicht bij t stadje en Lidl met een klein zwembadje. Mooie bomen en verzorgd. Wc s zonder bril dat is jammer. Zijn aardige mensen. Wel een stuk duurder dan hier staat (nog geen 15 euro) 2 dagen 58 euro voor gezin met Buscamper zonder stroom. Nog steeds redelijk. Stadje is mooi wel best uitgestorven. Stierengevecht arena naast de camping is een schande (ookal wordt t verkocht als zijnde diervriendelijk, de geluiden waren dat niet).
Mooie omgeving en plaatsje met bakker en supermarkt. Sanitair is ok, . Beheer is aardig, 33 euro volgens Campercontact, dat is al goed betaald. Bij t afrekenen bleek t ruim 60% duurder: 106 euro voor 2 nachten. Behoorlijk overpriced.
Aardig ontvangst met veel info. Leuke speelgelegenheden. Hele grote camping aan t water en vlakbij dorp met Lidl. Prima sanitair (niet heel nieuw maar schoon). Wel even wachten bij t douchen.) Broodjes service wel wat duur.
Met afstand de duurste camping die we gehad hebben: 48,50 met twee volwassen en onze zoon van 4 en niet eens de duurste plaats (aan t water is dus nog duurder. Prijs op de app klopte niet (doorgegeven). Is niet in verhouding tot de prijs. Chagerijnige dame bij de receptie. Wel keurige sanitair. Half uur fietsen naar Fussen (mooie plaats).
Mooie camping met goed sanitair. Beetje chacharijnen bij de balie en WiFi werkt voor geen meter. Receptie was ook niet erg behulpzaam. Mooi speeltuintje. Erg duur 41,50 2 volwassen en kind van 4.
Prima. Stroom ging wel wat moeizaam. Veel muggen