@Juliette
- Other Other Other
- 1998
- Ander
- Alkoof
We waren hier op 10 oktober en vonden het een prachtige plek voor een rustige overnachting op weg naar huis. Mme verkoopt mooie cider om de avond af te ronden en de zonsondergang over het veld en de dieren te bekijken.
Dit lijkt een heel nieuwe zaak te zijn en zeer goed ingedeeld. Grind met grasrand. Water en stortplaats gemakkelijk toegankelijk, zelfs als u niet overnacht. Een korte wandeling naar een mooie stad met winkels, restaurants etc.
Grasplaatsen naast een camping, € 5 per dag te betalen bij de receptie van de camping wanneer deze open is. als niet geld in envelop verstrekt. EHU alleen voor gehandicapten, water en dumpen is gratis. Aangename locatie door visvijvers en gemakkelijke wandeling naar een zeer rustig dorp.
Een heerlijke aire op een familie wijngaard, wijnproeverij en producten te koop. Douche en toilet beschikbaar voor een voorgestelde gift van 3 euro. Gratis parkeren, 4 euro elektriciteit (heeft continentale stekker nodig) 8 plaatsen maar slechts 6 stekkerpunten. Hartelijk welkom door mevrouw Batard.
Een gratis vliegtuig met een busrit van 20 minuten naar Saint Nazaire. Een beetje hellend en diensten zijn verder op de eenrichtingsweg die u eerst moet bezoeken. Mooie picknickplaats aan de overkant en een wandeling langs de kust in beide richtingen. 's Nachts stil.
We verbleven 13 september en waren de enigen daar. We bezochten de tuinen in de middag, duur maar interessant. Geen betaling vereist bij services, dus een gratis nacht. Handig om te stoppen in de buurt van Rennes, niet ver van de hoofdweg.
We verbleven hier op 10 september en opnieuw op 4 oktober en betaalden 10,10 euro per nacht. Een wandeling langs het jaagpad aan de overkant van de rivier was prachtig in beide richtingen. Er is geen bakker meer in het dorp maar je kunt brood halen in de tabac / bar. 2 douches / 2toliets en enkele wastafels waren nuttig met heet water. Een dame komt 's avonds langs om het geld te innen.
Een rustige boerderijstop op 30 minuten rijden van Dieppe. Eenvoudig, maar voldoende voorzieningen. 15 minuten lopen naar dichtstbijzijnde winkels / bar / kerk etc.
Een mooie stad om te bezoeken, met een prachtige abdij. Ferry kon ons niet meenemen, hoewel minder dan 3500 en minder dan 6 m lengte vanwege de hoek van de trailerhelling, dus controleer eerst. We bezochten op zondag een laarsmarkt op het marktplein dat de weg buiten de stad afsloot, dus moesten we recht naar beneden en rond de rivier rijden om terug te keren naar de hoofdweg.
Een uitstekende camperplaats, op loopafstand van het mooie kanaalgebied, bekend als 'Little Venice'. Een beetje modderig na veel regen, maar snel opgedroogd. De grindruimte is een beetje aan de smalle kant, zodat we uitkijken naar vrij nat gras, maar mocht geen moddermat zetten. Eigenaar komt 's avonds om geld te verzamelen.
Uitstekende uitvalsbasis om Kinderdijk te bezoeken met waterbus. Alle faciliteiten meer dan voldoende, parkeerplaatsen vrij groot. Winkels en restaurants in de buurt.
We zijn op weg naar deze camperplaats, want we kwamen om 17:45 van de veerboot alleen om alle 5 ruimtes te vinden. Er waren echter veel normale parkeerplaatsen verder langs de boulevard en een paar andere campers daar geparkeerd. Op slechts 5.70m lang waren we in staat om in te keren en onze kleine achteroverhang over de trottoir te hebben. We waren bijna niveau dus hoefde niet op te zetten platforms. .
Ons Plekske is mooi, zo goed gerund met onberispelijke grasvelden en veel elektrische punten, toilet, douche, vaatwas, wastafels en wifi inbegrepen. Ook een wasmachine en droger. De eigenaars spreken vrij goed Engels. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 3 km afstand in Cuijk. Er zijn een selectie van fietsroute kaarten om uit te kiezen in de informatiezaal. Sterk aanbevolen