@Jumper4444
- Buscamper
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Eind augustus 2026, rustige locatie, maar goed bezocht. Veel motorrijders, maar alles was erg relaxed. De snelle communicatie was bijzonder lovenswaardig; ik informeerde per e-mail en kreeg zeer snel antwoord. Ze bieden een uitgebreid ontbijt aan voor €12, en ook diner. De grill stond al te stomen bij de ingang toen ik aankwam, en hoewel ik niet gereserveerd had, heb ik toch een heerlijke barbecue gegeten. Deze plek – en natuurlijk het personeel! – verdient 5 sterren.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Allereerst hartelijk dank aan de eigenaren, alles is perfect verlopen! Uitstekend! Er zouden drie staanplaatsen beschikbaar zijn, maar we hadden de hele plek drie dagen voor onszelf. Schone sanitaire voorzieningen, idyllisch en rustig! Elektriciteit en water zijn inbegrepen. €13 per persoon per nacht is absoluut een redelijke prijs. Omdat we onze eigen scooter hadden, konden we genieten van het fantastische weer en de omgeving verkennen. Winkels en restaurants zijn te vinden in de nabijgelegen plaatsen, maar als je op zoek bent naar rust en stilte, is dit de perfecte plek!
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.