@JumpyDangel2019
- Ander
- Buscamper
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
3e keer dat we hier komen. Het is even geleden maar wat is het hier mooi geworden. Absolute aanrader. En de vervallen kapel aan de overkant van de straat is inmiddels opgeknapt. Mooi staaltje architectuur. Wat de camperplaats betreft is het toch weer leuk om hier te zijn. Vriendelijk ontvangst en leuke plekken om te staan. Alles aanwezig. Als we nog eens in de buurt zijn komen we graag terug.
Mei 2026
Mooie rustige ruime camperplaats. Eenvoudig aanmelden en uitschrijven via tablet in info lokaal. Vriendelijk ontvangst door de tijdelijke beheerder. Camperplaats goed gelegen voor Pieterpad wandelaars. Zeer gunstig geprijsd voor een camperplaats met douches en toiletten. Wat een luxe. Dankjewel uitbater ! Leuke hoevewinkel om de hoek en centrum Sint Odiliënberg met winkels op loopafstand. Wij komen graag terug als we nog eens in de buurt zijn
Mooie camping met ruime plaatsen. Vriendelijk ontvangst. Alles aanwezig en netjes onderhouden . De camping ligt ideaal voor Pieterpad wandelaars.
Mooie rustige camping. Vriendelijk ontvangst en we konden uit een aantal plaatsen kiezen. Sanitair is zeer proper en voldoende . Alles aanwezig. ‘‘s nachts is het er stil en ‘s morgens is het genieten van het vogelconcert. Goed gelegen voor Pieterpad wandelaars. Als we nog eens in de buurt zijn komen we graag terug.
Zeer mooie verzorgde en rustige camperplaats. Inderdaad geen douche en toilet maar zelfs met ons kleine kamper busje stoort ons dat helemaal niet. Wel een goed werkend servicepunt lozen en vullen water en chemisch toilet. Eitjes liggen ‘s morgens klaar bij de infostand. Ideaal gelegen voor Pieterpad wandelaars en ook niet te ver van bushalte. Ah supermarkt op loopafstand. Als we nog eens in de buurt zijn komen terug. Dankjewel aan de uitbaters.
April 2026
Vriendelijk ontvangst . Aan de rand van de camping is er een mooie camperplaats. Alle faciliteiten van de camping kunnen gebruikt worden. Je kan ook op de camping zelf staan. Goed gelegen voor Pieterpad stappers.
Mooie nette camperplaats. Zeer rustig ook ‘‘s nachts. Gemakkelijk inchecken via automaat. Als we in de buurt zijn komen we terug hier langs.
Prachtige rustige camping met mooie camperplaatsen en alle voorzieningen. Zeer vriendelijk ontvangst. Te voet naar Groesbeek via veldweg (2,5 km) Camping perfect gelegen voor Pieterpad wandelaars. Pad gaat inderdaad over het boerenerf. Vervoer voor Pieterpad wandelaars mogelijk. Als we nog eens in de buurt zijn weten we waar we moeten zijn.
voor ons is het de vierde keer dat we hier zijn. De camping is in tegenstelling met wat genoteerd staat wel open. Prachtig gelegen aan het einde van een weg. Sanitair is goed onderhouden. Uitvalbasis voor wandel-en fietstochten. Broodservice. En als je met de tent bent en het is slecht weer kun je in de ontspanningsruimte gaan verpozen. Als we in de buurt zijn komen we graag terug.
Rustig en ruime plaatsen. Alles aanwezig. ‘‘s nachts ook stil. Als we in de buurt zijn komen we graag terug.