@Jumpyfros

Een heel leuke plek maar wel weinig schaduw. Bij mooi weer dus best een beetje hot. Sanitair is schoon en ok. Jammer dat toiletten niet apart van de wasruimte is. Blijft toch wat ongemakkelijk. De ligging is echt fantastisch. Direct aan de Amstelven binnen 30 min. fietsen in Amsterdam. Volg gewoon de Amstel en voor je het weet sta je voor Carré😉

Een leuke kleine camping, ruime plekken met veel privacy. Goed en nieuw sanitair. De ligging is prima voor fijne fietsroutes door de duinen. Het dichtstbijzijnde strand is wel een kwartiertje fietsen.

Heel fijne camping. Een beetje nat en blubberig vooral rond het meertje na een periode van veel regen. De tweede plek op de terrassen achter het sanitair gebouw waren heel ruim en lekker veel gras en dat gaf een fijn camping gevoel. Heerlijk rustig met veel fluitende vogeltjes en wat camping geluiden op de achtergrond. Ontvangst heel hartelijk en bereid mee te denken in oplossingen. Voor de 5e ster mag het sanitair nog wat beter worden

Rustige plek nadat de voetbaltraining is afgelopen😉. Op 2 min lopen is een café/bäckerei waar je heerlijk kunt ontbijten en naar de WC kunt. Is al om 6 uur ‘s ochtends open.