@JundR
Zeer mooie camping. Super aardige en vriendelijke operators. Toprestaurant en kiosk met broodjesservice. Zeer schone en goed uitgeruste toiletten. Wij komen graag terug😊
Zeer mooie privé parkeerplaats, maar kost €25 per nacht inclusief stroom en douche zeer goed restaurant op loopafstand.
uitzicht is geweldig. 17 € per nacht maar te veel. Geen aan- en afvoer. Geen vuilnisbakken. Voor één nacht ok Operator erg aardig.
Zeer goede parkeerplaats, top douches, aan- en afvoer aanwezig. Dicht bij het centrum en het strand. Vriendelijke uitbaters. We komen graag terug.
Zeer mooie plek, warm welkom. We zullen zeker terugkomen.
Zeer mooie parkeerplaats, douches oud maar ok. Edika Markt om de hoek. Leuke conciërge, die dan 's avonds naar de kassier komt. Leuke kleine plaats.
Zeer mooie parkeerplaats, geweldige toiletten, zeer mooie beheerders van deze ruimte, kom weer terug, supermarkt en restaurant op loopafstand.
Zeer mooie plaats. Alles was geweldig, toilet en douche schoon. Zeer mooie operator. Koffie is welkom. Kom zeker terug. Als u op zoek bent naar vrede is hier.
Absolute vrede. We verbleven hier voor een nacht voor een overnachting. Zeer mooie operator. Brood service. Graag weer