@Jurgi
- Liner
September 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
De eigenaar was vriendelijk en we konden zelf een plekje uitkiezen. Het was een prima plek voor één nacht. Helaas waren er geen wandelpaden direct vanaf de camping.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Een heerlijke plek om te overnachten, met mooie wandelmogelijkheden. We waren er helemaal alleen. De jachthaven maakte zich al klaar voor de herfst.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
De camping heeft een uitstekende ligging, midden in het nationale park. Er zijn fantastische wandelroutes, allemaal goed gemarkeerd, en er is genoeg te zien. Nídos ligt op korte loopafstand, waar je alles vindt wat je nodig hebt: een supermarkt en restaurants. De sanitaire voorzieningen waren schoon en werden dagelijks schoongemaakt. Je kon er zelfs padeltennis spelen. Er was een afwasruimte en de staanplaatsen waren goed ingedeeld en boden voldoende ruimte.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar. De camping biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding voor €26. De honing die te koop is, is heerlijk. De camping is prachtig gelegen in een groene omgeving, waardoor gasten hun eigen plekje kunnen uitkiezen. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en worden dagelijks schoongemaakt. Een gezellig bistro'tje is op loopafstand. Wandelen met een hond is toegestaan.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
De camping heeft een fantastische ligging naast het nationale park, met veel goed gemarkeerde wandelpaden. De eigenaar was vriendelijk. De sanitaire voorzieningen waren redelijk.
Sitecode: 194883
De camping is fantastisch; we hebben er één nacht verbracht. Alle positieve punten zijn al genoemd en alles was brandschoon. De restauranttip was uitstekend. De locatie is centraal gelegen, maar toch heel groen, perfect om met de hond te wandelen. De eigenaar was erg vriendelijk en we kregen snel alle nodige informatie. Informatie op de camping is beschikbaar in het Duits en Engels.
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
De camping is prachtig en rustig gelegen aan Lake Galve. Je kunt er heerlijke wandelingen maken rond het meer. Eén washuisje is gerenoveerd, maar de rest is nogal ouderwets.
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
De ligging van de camping is erg goed, maar dat is dan ook zo'n beetje het enige positieve. De prijs van €39 inclusief hond is te hoog voor wat er geboden wordt. De douches waren behoorlijk oud, met zwarte voegen; een renovatie is hard nodig.
April 2026
Sitecode: 92074
Een prachtige camping direct aan de haven. De camping is zeer sfeervol aangelegd; als u op zoek bent naar rust en stilte, dan is dit de perfecte plek. Ideaal om met de hond te wandelen en te fietsen. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en zeer schoon, en douchen kost €1. In het naburige dorp is een gezellig café en pal ernaast bevindt zich de Usedom Gin Distillery.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden