@JustmelCamper
- 2021
- Alkoof
Sitecode: 20585
Fijne rustige camping in de bergen met lieve eigenaren die je zeer welkom laten voelen! Prachtig terrein met gedateerd maar schoon sanitair. Prima zwembad ter verkoeling. Heerlijke burgers, pizza’s en salades; wel van tevoren bestellen!
2 nachten gestaan. verouderd sanitair. Alles appart betalen ook de douches. Voor stroom 6 euro p.d. (airco 6 euro extra betalen). Wij betaalden dik 80 euro voor 2 dagen (2 p - camper- stroom- airco). Te veel voor deze camping al sta je wel mooi aan de Moezel. Restaurant Biergarten op de camping is volledig dicht. Dus geen faciliteiten.
rustige nette kleine camping, 20 veld plaatsen en 4 camperplaatsen. zeer netjes en voldoende sanitaire. voor de campers 4 brede plaatsen met vaste ondergrond en een stukje gras onder de luifel. uitvalsbasis voor fietsen naar Maastricht en Valkenburg. voor reserveren even bellen met +31 6 54717951. we zijn gastvrij ontvangen door Lucy. NKC even tel. nr. aanpassen.

Mooi aangelegde plaats voor 26 campers. kiezel ondergrond. Netjes onderhouden. Loopafstand naar klein dorp. Stroomvoorziening keurig aangelegd. Euromunt er in spanning aanwezig. WC wel aanwezig naast de speeltuin. Netjes en verzorgd zomer tussen 08 uur en 20 uur. Aanrader voor de route van Stassburg naar Saarbrücken. prachtige binnendoor route.